Bankiers buitenspel zetten – rente is barbaars

Er is niets gemener dan om je borg te vragen of te kopen. Hoe zou je het regelen als je het voor mekaar wist te krijgen dat je de hele borg (zilver/goud) kon/kan verbergen voor het volk zonder frequente audit ? Voorheen dacht ik namelijk dat alleen chirurgen last konden krijgen van het God-syndroom. Maar nu denk ik daar anders over…

Ik denk het voor ieder frequente lezer duidelijk mag zijn dat private bankiers de ware vertegenwoordigers van dit systeem zijn, niet de politici, dat zijn gewoon speelballen waar je naar hoort te kijken. In de Art of War van Sun Tzu geeft deze ook aan dat het erg belangrijk is om veel mogelijk info van je vijand te onttrekken, bestudeer de zwakke punten en waak voor zijn sterke.

Over de sterke gesproken – het politieapparaat en het militair stelsel – mensen met een familie maar werken voor de bankiers indien aangeroepen. Over het zwakke gesproken – vanwege de weigering van een frequente audit van bijv de FED waar veel internationaal hoort te liggen rijst de vraag of het niet is verpast. De regel geldt nog steeds – koop zilver want ik accepteer en werk voor zilver en denk vele met mij. Handje contantje. Klink. “Belasting ? Vriend jij hebt geen claim.”

Met deze handelswijze is niet de vraag of maar wanneer een van de grootste goud en zilverhandelaar de Comex het loodje legt vanwege de overvraag in het papier, en dat is een wiskundige exacte, vriend. Een gering hoeft slechts zijn recht uit te oefenen wil dan niet leiden tot een zekere hapering in het aanbod. Met het zilver kunnen wel een soort van Vcoin lanceren, koers bepalen en gaan met die banaan, niks aan de hand.

Dus als je een beetje wilt meedoen aan de zilveren revolutie, en de zilver pijl door de bankiers wilt schieten, vanwege alle privacy schendende wet en regelgeving, de ondemocratisering van Europa, de armoedeval als gevolg hebbende en aan grote bedrijven vrij hand gevend, dan stel ik voor om een paar zilveren munten te kopen. Dan heb je dan nog niet echt gemarcheerd (misschien vanwege het chemtrailweer)maar financieel wel enorm. De waterval van een collectief gebeuren is dan ook niet onnoemenswaardig.

En negeer de internetsoldaten met kreten als “een paar jaar geleden hoorde ik iets van Crash JpMorgan, Buy Silver en hoe heeft dat jullie geholpen?”. Tegen hun zeg ik “It aint over till its over.” Dit spelletje heeft alleen als doel om een grotere afhankelijkheid te creëren naar voorbeeld VS. En wat dacht je van “goud is barbaars” ik zeg rente en inflatie is barbaars en financiële slavernij is barbaars. En wat dacht je boekhoudkundige circustrucjes (overwaarde) verzinnen om de huizenmarkt in een eeuw te verzesvoudigen en rente te vragen voor een huisje?

Wees onafhankelijk, blijf nieuwsgierig en nooit te lui om te leren of te luisteren en verzilver je spaargeld in fysieke munten naar verhouding van wantrouwen en bereidwilligheid om te revolteren voor de onmenselijke schuld die is doorgeschoven door de met pensioen gaande aan de geen huis kunnen kopende en dus met exodus vertrekkende, ondanks de oververtegenwoordiging van rente.

Zoveel vele het voor mij hebben verkondigd is zilver of goud kopen een soort van put optie tegen het optreden van de bail-outs ontvangende en met arrogante uitspraken reagerende vertegenwoordigers. Want je kan proberen op de beurs short te gaan met een stabiele aanvoer heroinegeld van private bankiers heb je aan zijwaartse opgaande index niets en verlopen je opties en dan rijst de vraag of het slim is om te handelen een in geen vertrouw hebbende valuta te midden in een valuta-oorlog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.