Mening

Vervang je onwetendheid over falende fiat-valuta’s – It’s the middle man, stupid.

Honest valueJe zal maar in Yuan sparen vandaag de dag want dan heb je in vergelijking met de Dollar wat minder value voor je Yuan. Niet dat de Dollar of elk ander fiat-valuta waarde heeft, maar we doen gewoon net alsof. En waarom vraag je je af? Is er een patroon waaraan deze schijnbaar falende fiat-valuta’s zich aan hebben onderworpen? Devaluatie is naast inflatie een belasting die je betaalt zonder dat je het doorhebt. Je merkt het alleen aan de kassa vooral bij voedingsmiddelen uit het buitenland. Is dat eerlijk?

Controle over een monetair systeem en daarbij behorende energie is iets wat decentraal moet gebeuren via goud en zilver in de handen van de mensen en in circulatie. En dat wisten de Founding Fathers van de VS wel destijds. Vandaar de afdruk op de munt Wettig betaalmiddelNo State Shall Make Any Think But Gold and Silver Coin A Tender In Payment of Debt”. Artikel 1, Sectie 10 US Constitution.

Ze wisten 200 jaar geleden namelijk al dat als je een aantal bankiers hun gang laat gaan met een fiat-valuta deze voor onwenselijke marktsituaties gaat zorgen zoals oligarchie vorming, zombified monopolies en een door en door financieel corrupt politiek systeem. Goud en zilver waren een beperking voor banksters om alles en iedereen op te kopen en het landschap te onderwerpen aan hun kwaadaardige wil.

Devaluatie of inflatie kan je alleen vermijden als je de tussenpersoon ertussen haalt. De tussenpersoon is de centrale bank(ECB) en diens claims(euro) op geld: Goud en zilver. Momenteel schittert Yuan in haar faal, straks is het de Euro, Dollar of de Yen. Op welke faaltrein zit jij? Ik hoop de eerlijke geldtrein.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.