Mening

Westen is verantwoordelijk voor het geweld in de Islamitische wereld.

Na de 1ste Wereldoorlog is het Midden-Oosten in handen gekomen van het Westen. De zionistische blanke man heeft het grondgebied netjes verdeeld in stukjes en heeft een pion gezet op ieder stukje. Deze pionnen waren ondemocratisch, gewelddadig, wreed en sommigen zitten er nog steeds.

Dat ze dictatoriaal waren en hun eigen volk onderdrukten kon het Westen aan zijn reet roesten. Zolang de olie bleef vloeien, was er geen vuiltje aan de lucht.

Totdat er een aantal moslims in opstand kwamen tegen dit onrecht. Het onrecht om zonder bewijzen of wat dan ook onrechtmatig een land te bezetten en diens bevolking structureel uit te moorden voor het zwarte goud. Mag God de onrechtvaardige geven wat ze toekomt.

Het geweld dat werd gebruikt door groeperingen tegen de gewelddadige bezetter is volledig gerechtvaardigd.  Maar wat verwacht je anders van de getergde burgers, in door een buitenlandse macht geterroriseerde, bezet land?

De toestand rond 11 september heeft meer mensen doen inzien wat voor corrupte en hypocriete regering er nu aan de macht is in de VS. Het instorten van een toren 7 is voor mij de druppel die de emmer deed overlopen. De overheidsinstanties staan bekend om het “stagen” van bepaalde gebeurtenissen om zodoende de situatie naar hun hand te trekken. Bush kon natuurlijk niet zomaar Afghanistan binnenvallen; Hij had natuurlijk steun nodig van de VN waar Nederland natuurlijk erkend lid van is. Maar waarom hebben wij niet meer vragen gesteld als democratisch volk? Waarom zijn wij automatisch als een domme koe achter de VS gaan staan? Zijn we wel vrij genoeg om kwaadwillenden de deur te wijzen of regeert de angst voor de VS? Is het omdat de VS een groot handelspartner is in de wereld? Of is het omdat wij ook enigszins wilden profiteren van de oorlog in Irak en Afghanistan?

Voor veel mensen is 11 september een dag van pijn, verwarring en emotie. Anderzijds hebben talloze mensen hun zakken gevuld door het ontbreken van meer dan 150 miljard aan goud, dat was bewaard gebleven in de kelder van de torens, grote sommen overgeboekt naar buitenlandse rekeningen en enigszins gespeculeerd met de koersen van 2 grote vliegtuigmaatschappijen.

Waar ik ook mijn vraagtekens bij zet is het materiaal van de twin towers dat eigenlijk jarenlang bewaard zou moeten worden voor onderzoek, gelijk gerecycled was en dat de enige instantie die er toen na de val bij mocht waren de experts van de controlled demolition. Zelfs de FEMA mocht er niet ter plekke komen.
In feite is het een politieke strijd tegen het westerse imperialisme. Wat verwacht je eigenlijk van een land dat over lijken gaat en gebeurtenissen “staged” (in scene zet) om een olierijk land binnen te vallen.

Dan heb ik nog een vraag voor u, en ik zou het appreciëren als u niet te snel antwoord of reageert. Denkt u dat als Osama Bin Laden de aanslagen op zijn geweten zou hebben, hij dit niet opgeëist zou hebben? Hij heeft geen reden om te liegen als gelovig persoon over zo’n grote gebeurtenis. Destijds probeerde de C.I.A. de Amerikaanse bevolking te overtuigen van een neppe video met daarop de zogenaamde bekentenis; in vergelijking met de vorige banden sloeg de C.I.A. de plank volledig mis.

1 Osama Bin Laden als gelovig zou nooit iets van gouden ringen dragen in tegenstelling tot op de video.

2 De lage kwaliteit video en geluid doen ons ook twijfelen aan de betrouwbaarheid van de video.

3 En Osama Bin Laden was een linkshandige schrijver, de man in de video schrijft toch wel degelijk met zijn rechterhand.

Zolang de VS als een vampier andere volkeren probeert uit te zuigen, zullen er mensen opstaan om deze vampier van zich af te slaan. Actie = reactie.

Simple as that.

Alleen de verpakking verandert; dan zit er een Afghaanse schil omheen, dan een Irakese, Iranese of een Koreaanse.

Ik kan niet zeggen of de wereld er beter op is geworden sinds 11 september 2001, maar het water is minder troebel dan eerst. Door steeds vragen te stellen kan je misschien achter de feiten komen wat er nu eigenlijk is gebeurd.

De grote vraag van allen is misschien wel; hoe vertellen we dit aan onze kinderen? Hoe zetten we het in de geschiedenisboeken? Gaat het bekend staan als een van de grootste, geplande misdaden tegen de mensheid? En zoja, moeten we dan als rechtvaardig land zulke misdaden accepteren van corrupte regeringen?

Bronnen: Documentaire Loose Change

Confronting the Evidence

Website: www.geocities.nl/911weblog

www.let’sroll911.com

www.911weblog.nl

www.911.com

[ad#co-3]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.