Nieuws

Vervang je organen.

Heb je last van een slechte lever of problemen met je hart? Vervang je organenOrganen printen dan. Als we de wetenschappers van de universiteit in Missouri mogen geloven dan is het slechts een kwestie van tijd voordat deze organen op de markt verschijnen. De techniek is heel omstreden want je organen worden gewoon doodleuk uitgeprint. Lekker makkelijk.

Het brein achter het printen van organen is Dr. Gabor Forgacs. De technologie van het organen printen staat ook wel als ‘regenerative medicine’ en werkt als volgt. Er wordt met een speciale soort ‘inkt’ gewerkt die bestaat uit miljoenen cellen. Deze worden vervolgens op de juiste volgorde geplaatst op het organisch biopapier.

[ad#co-3]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.