Nieuws

Balkenende is schuldig.

Uit het rapport dat afgelopen dinsdag openbaar is gemaakt door de commissie Davids, is gebleken dat onze premier wel degelijk schuldig is aan de massamoord als gevolg van de Amerikaanse en Nederlandse invasie in Irak. Als we de aanhang van onze wel zeer geliefde premier mogen geloven, dan is het anderhalf kilo wegende rapport 100% de WAARHEID over het starten van de Irak-Oorlog in 2003 zonder nog te spreken over de legitimiteit en de onvolledigheid van het rapport.

Kort na de openbaring en de daaruit voortgekomen verantwoordelijkheid was voor onze engeltje van een premier net teveel. Het uitgangspunt van het rapport is helder en duidelijk volgens Davids. Onze schoothondje van een premier kan dan wel informatie hebben achtergehouden van de Kamer m.b.t. besluitvorming en weinig tot geen leiding hebben gegeven aan het debat destijds. Hij doet wel zo hard zijn best om de leiding over te geven aan de Engelse en Amerikaanse vrienden maar het dynamiek is er een beetje af.

De paranoïde trekjes van Balkenende als het gaat om het nemen of het erkennen de van verantwoordelijkheid voor de kwestie Irak, wat woensdag heeft geleid tot een kabinetscrisis, zelfs al was de formatie van het kabinet anders dan het huidige, passen in het profiel van een koelbloedige en laffe massamoordenaar. Als burger schaam ik me diep om in een land te wonen met een premier die elke keer nuance gebruikt om de Irak-oorlog te definiëren als politieke steun. Hoe kan je de grootste stroom vluchtingen van Irak , dat zijn gelijke sinds de 2e wereldoorlog niet kent, naar de zuiderburen nuanceren?

Heel simpel; in een vergadering van drie kwartier. Of op afstand met VPN. Het verlies van een ouder zou hard aangekomen zijn voor onze premier. Maar heb je dan recht om een land binnen te vallen of de onafhankelijke, politieke besluitvorming te manipuleren naar eigen belangen voor broertjelief Roland en voormalig president Bush en Blair. Wat is die man toch nobel!

Het gebrek aan informatie op zo’n groot onderwerp kan wellicht leiden tot een onafhankelijke parlementaire onderzoek. Iets waar de Nederlanders al jaren om schreeuwen(naast de kutmarokkanen, de hypotheekaftrek, woekerpolissen, voedselbanken en het budget voor defensie). De vraag wordt dan na een ECHT onafhankelijk onderzoek in hoeverre Balkenende schuldig is aan de massamoord. Wellicht dat er dan gegevens naar voren komen die wellicht kunnen zorgen voor een belangenverstrengeling, zoals de baten die de broer van Balkenende (Roland Balkenende) kan opstrijken met de aanleg van een nieuwe pijpleiding voor Tenaris in Irak. Hiermee zouden wel eens de contouren van een klassieke corruptie-moord-schandaal op het hoogste niveau van onze politieke besluitvorming zijn geschetst.

Hoeveel Irakezen moeten er nog sterven door de kogels van de bezetter, wil men het licht zien. Hoeveel burgerslachtoffers moeten nog worden verkracht door de Nederlandse en Amerikaanse militairen, wil men realiseren dat het zo echt niet verder kan. Hoeveel veteranen moeten nog zelfmoord plegen, wil men leren van de fouten. Hoeveel pijn moet er nog worden geleden, wil men zien dat deze hond van een moordenaar direct heeft bijgedragen aan aan de grootste, systematische massamoord van het afgelopen decennia.

De arrogantie gekoppeld met de koppigheid van onze M.P. om voor een dergelijk onderwerp als het Irak-dossier,  niet in staat te kunnen zijn om de excuses aan te bieden aan de Kamer of het Kabinet of wellicht de belangrijkste factor; DE BURGER. De burger die gekozen heeft voor onze verdorven schoothondje en die wellicht familieleden is kwijtgeraakt door een immorele afweging met als gevolg de onomkeerbare beslissing van deelname aan de Irak-Oorlog.

Een dergelijke houding tegenover het Irak-dossier getuigt van hoogmoed en goddeloosheid. Kortom: geen zuivere koffie.

Hieronder ziet u een afbeelding van het resultaat van gebruik van verarmd uranium in Irak. Oordeel zelf…

[ad#co-3]

5 Comments

 1. Avatar
  Henkie

  Het is gewoon een balk ellende met het huidige kabinet. ‘t is gewoon een kwestie van tijd voordat het kabinet weer valt. Uiteindelijk moeten er wel koppen rollen…

  Maar dat van Tenaris en Roland daar hoor je echt nooit iets over

  Wat een corrupte zooi daarzo in Den Haag

 2. Avatar
  Farid

  Haha grappige foto man

  Ik heb die man nooit echt vertrouwd

 3. Avatar
  Nemephis

  Irrelevant, het gaat toch om de War on Terror jeweet en dat onze M.P. met de koffie nog een koekje neemt kan je hem niet kwalijk nemen.

 4. Avatar
  beverton

  America, the land of the free; whoever told you that is your enemy

 5. Avatar
  ThePatiot

  Inderdaad je slaat de spijker op z’n kop weg met die corrupte balk ellende en maak plaats voor onze nieuwe leider WILDERS
  PVV dan gaan we kijken of die moslims een toontje lager gaan zingen….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.