Nieuws

Vervang je paspoort

Hypocrisie in zijn puurste vorm als het gaat om het debat van de dubbele paspoort. De moslims moeten hun paspoort inleveren. Maar hoe komt het toch dat niemand aan Cohen of Halsema vraagt of zij hun Israëlische paspoorts willen inleveren? Het debat over de dubbele paspoort is bij voorbaat gedoemd te mislukken. De reden hiervan is omdat men niet oprecht de problemen van integratie wilt aanpakken.

De mensen die een dubbele paspoort hebben, willen niets anders dan rustig hun leventje leven en wellicht later vertrekken naar het land van herkomst. Wilt de politiek echt verandering brengen in het hele dubbele paspoort kwestie. Dan is het een kwestie van een consequent handelen. Het is dan echt krom om Nederlanders met een Israëlische achtergrond wel te gelaten genieten van de dubbele paspoort.

Er is niets mis met gelijkheid maar dan wel voor allen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.