Nieuws

Vervang je ignorantie

Het is weer een tijdje geleden dat ik met plezier naar Pauw en Witteman heb gekeken. Afgelopen woensdag was Arnold Karskens weer terug uit Jemen met een verhaal wat men liever niet had gehoord. Het is een welbekend gegeven dat het Westen meer kwaad dan goed heeft gedaan met de ondemocratische invasie van Irak en Afghanistan. En beetje bij beetje dringt het tot de naïeveling van een Pauw door.

De heren Pauw en Witteman waren beide zo verbaasd en zo de mond gesnoerd dat men wel even moest overschakelen naar een ander onderwerp. Echt heerlijk om de heren zo te zien afgaan in een onderwerp met zo’n grote omvang. Het werd wel eens tijd dat de heren met de neus op de feiten worden gedrukt.

Want hoe zouden wij het vinden als de Afghanen ons zouden vertellen hoe wij hier in Nederland zou moeten leven?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.