Nieuws

Taliban herovert Afghanistan

BAGRAM – De Afghaanse burgers hebben vandaag de grootste NAVO-basis in Bagram heroverd. De Afghaanse studenten voeren al sinds 2001 een sterk offensief om het eens soevereine Afghanistan terug aan de Afghaanse burgers te geven. De Afghaanse burgers tonen geen zwakte en slagen er steeds meer in om de bezetters letterlijk uit het land te schoppen, hetzij via een lancering dmv een bermbom of een RPG in de kont. Want sinds de illegale bezetting door het terroristische VS onder voormalig leiding van een van de grootste terroristen (Bush) en de voortzetting daarvan door de niet in Amerika geboren president Obama is het een grote heksenketel geworden.

Militanten van de radicaal-christelijke-joodse NAVO hebben sinds de bezetting al meer danĀ  honderdduizenden burgers op een brute wijze verjaagd, vermoord, verkracht, vernederd en op een zeer verderfelijke wijze verhuld. Verdere verhulling is nodig om de verzoeking van haar zogenaamde “vrije” burgers voor het eisen van de verantwoording. Wat is je vrijheid waard als je in angst van je vertegenwoordigers moet leven?

Niet verwonderlijk is het dat momenteel geen enkele politieke partij zich heeft geuit op welke termijn de illegale bezetting kan gestopt worden. Momenteel kwebbelen ze maar over over de meest onzinnige dingen terwijl er door Nederlands toedoen tot op de dag van vandaag er mensen in Afghanistan en Irak het leven laten, als gevolg van de brute, onverantwoordelijke bezetting door de grootste terroristen van het heden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.