Nieuws

Laffe daad van Israel

De radicale zionisten in Israël zijn de week erg laf begonnen met de brute en bloeddorstige entering van diverse hulpvloten die onderweg waren naar de Gazastrook. De definitie van het woord laf komt volledig tot zijn recht als we het hebben over deze bloeddorstige aanval op ongewapende hulpverleners waarbij voor zover bekend 19 mensen zijn komen te overlijden en de rest van de Nederlandse, Turkse, Franse, Ierse en Griekse mensen opgesloten zitten in joodse cellen of opgenomen in ziekenhuizen. De aanval vond plaats in internationale wateren en had niets te maken met de veiligheid van de Israëlische burgers maar meer met de arrogantie en de superioriteit waarmee de hedendaagse militante zionisten het wereldtoneel bespelen.

De opzettelijke multi-moord komt vlak na de aankondiging van onze radicale-joodse minister van Buitenlandse Zaken Maxime Verhagen dat iedereen die Palestina steunt te ontzeggen van subsidiegelden. Wat een achterbaks en zielig ventje is onze radicale-joodse minister toch geworden. Maar ja, van iemand die zover met zijn hoofd in de kont zit van Lieberman, kan je niets anders verwachten dan verwoorde blindheid.

Om ons gevoel voor dit onrecht enigszins kenbaar te maken gaan we er verder geen woorden aan vuil maken.

Laat dit gebaar voor zich spreken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.