Nieuws

De erfenis van Balkenende

[nggallery id=4]

Een gegeven paard moet je niet in de bek kijken…toch denk ik dat menig persoon moeite heeft om bovenstaande beelden te slikken.

Het zat er al aan te komen…de onderontwikkelde of wellicht bange burger heeft zijn voorkeur gesproken voor de radicale Wilders.Uit angst zoekt men heil bij diens verlosser van het “kwaad” de Islam. Persoonlijk denk ik dat we tegenwoordig met de meest geavanceerde instrumenten niet in staat zijn de onwetendheid te meten bij de aanhang van de PVV.

Dit geldt echter niet voor de groeiende groep intellectuelen die met eenĀ  kritische blik de vertegenwoordigers op het matje roepen via populaire social media zoals Twitter en Hyves. Het is alleen jammer om te beseffen dat deze golven van kritiek pas na 4 jaar weer van invloed kunnen zijn op het politieke klimaat van Nederland.

HEERLIJK TOCH DIE SCHIJNDEMOCRATIE

Maar wacht even; niemand kan het natuurlijk maar een ruk schelen, want het WK is weer begonnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.