Nieuws

Nederlanders schamen zich voor Wilders.

In opvolging van de heftige reacties van de anti-pvv aanhangers willen we ook een bijdrage leveren door een aantal programmapunten van de fascistische PVV toe te lichten.

• Etnische registratie van iedereen. Inclusief vermelding ‘Antilliaan’

• Preventief fouilleren in het hele land

Heropvoedingskampen

• Niet-Nederlanders die een misdrijf plegen direct uit Nederland verwijderen

• Nederlandse nationaliteit van criminelen met een dubbele nationaliteit intrekken

• Criminele Antillianen sturen we terug

• Ministerie van Veiligheid

• Verbied de boerka en de koran, belast hoofddoekjes

• Assimilatiecontracten. Niet tekenen of niet naleven = het land uit

• Registratie van dubbele nationaliteiten

• Terugdraaien openstelling arbeidsmarkt voor Polen en niet openstellen voor Roemenen
en Bulgaren

• Geen toegang van Roemenen en Bulgaren tot de Nederlandse arbeidsmarkt,
terugdraaien toegang Polen

• Geen uitkeringen voor boerkadraagsters of mensen die slecht Nederlands spreken

• Kinderbijslag en kindgebonden budget maximaal voor 2 kinderen

• Controle op tweede huizen in Marokko en Turkije

• Strijd tegen islam moet het kernpunt van ons buitenlands beleid worden

• Onze ambassade moet verhuizen naar de hoofdstad van Israël: Jeruzalem

• De overheid moet het goede voorbeeld geven en voor haar eigen energievoorziening zo
snel mogelijk overschakelen op kernenergie

• Het nieuwe en veel schonere model kolencentrales is goed voor de energieprijs en
leveringszekerheid.

Nederlanders schamen zich voor Wilders.

Uit schaamte hebben onlangs 2 mensen een hyve gestart om de rest van de wereld te informeren over hun ongerustheid in het politieke klimaat. Inmiddels hebben ze al meer dan 30.000 aanhangers. Kennelijk is niet iedereen verdronken in het WK-evenement.

Het spreekt ook bijna voor zich als men de programmapunten even doorneemt. Iedereen die niet VOLLEDIG Nederlands is moet zich registreren om dienst afkomst te laten bepalen, preventief fouilleren, uitkeringstop voor mensen die minder goed Nederlands spreken, heropvoedingskampen….Waar kennen we dit toch van…

“Oprotten naar Israël, geertje”

Zulke punten kunnen niets anders dan naar een revolutie/ burgeroorlog in Nederland leiden; Jeugdige volkeren staan tegenover elkaar en dat allemaal dankzij onze nazi Wilders die hier de zionistisch leer verwerkt in zijn standpunten. Maar dit is echter allemaal te danken aan de laaggeletterde, radicale pvv-aanhangers die uit frustratie en onmacht hun fascistische leider steun gaven.

Elk persoon heeft de plicht om het kwaad te veroordelen; doe je dat echter niet dan stem je toe. Laat dus weten dat je het niet eens bent met de punten van Wilders de Nazi en reageer via hyves, twitter en andere social media; ga voor mij part op daken staan en verkondig je ongenoegen want de nazi’s zijn weer terug in ons land. Dit is echter geen vrijbrief om mensen neer te steken of de blonde demon om te brengen.

Dat wordt dan wel gezellig in ons land, wanneer men mensen elkaar niet eens durven aan te kijken op straat of stiekem wegkijken of star vooruitkijken, wanneer mensen het gedachtegoed van Wilders niet verafschuwen of veroordelen, wanneer mensen de confrontatie zoeken met andersgezinde.

Speciaal voor onze fascistische Wilders en zijn achterban.


3 Comments

 1. Max

  Islam is een politieke ideologie gebasseerd op haat naar andere mensen en met de drang tot werelddominantie. Hiervoor is een richtlijn geschreven (de Koran) die vol staat met haat. Er wordt continu gewaarschuwd voor alle slechte zaken van de niet moslims.Als de moslims zouden leren nadenken zou het merendeel de Moskee de rug toekeren zoals ook met het Christendom is gebeurd. Omdat ze dan zouden inzien dat ze worden voorgelogen en bedondert door een Elite groep die de Koran misbruikt voor politieke macht.Het is dan ook diep triest dat met de moderne wetenschap er nog steeds volwassen mensen in sprookjes geloven. Dat is ook de reden waarom in Islamitische landen de bevolking arm, sober en onwetend (dom) worden gehouden.
  Islam = een politieke ideologie verpakt als een religie.

 2. V

  Jij hebt jouw (on)geloof en ik heb mijn geloof.

 3. V

  Na wat vervangingen zie het kloppend resultaat

  Zionisme is een politieke ideologie gebaseerd op haat naar andere mensen en met de drang tot werelddominantie(Zie Theodor Herzl: een oplossing voor het joodse vraagstuk). Hiervoor is een richtlijn geschreven (de Talmoed) die vol staat met haat. Zionisme = een politieke ideologie verpakt als een religie.(jodendom/Israël)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.