Nieuws

Vervang je antisemitisme

In het licht van de Hitler groetende Marokkanen in Amsterdam willen we een bijdrage leveren voor een beter begrip van het gedrag van deze jongeren. Vergelijkbaar met de cartoons van de profeet Mohammed (vzmh) is juist de Hitler groet kwetsend voor een bepaalde groep mensen.

Je hoort vaak over het antisemitisme wanneer men een hartig woordje spreekt over het zionisme of over de verwerpelijke acties van de Israëliërs. Hebben de joden het alleenrecht om te spreken van semitisme want semitisme omvat immers ook de Arabische taal. Het antwoord is NEE.

Kan je ook spreken van anti-semitisme wanneer de blonde hielenlikker van Israël spreekt van een kopvoddentax of de etnische registratie van mensen. Het antwoord is een duidelijke JA. Maar jammer genoeg hoor je hier niet zo veel over; alleen maar wanneer een paar Marokkanen uit onmacht voorbijlopende hebreeuwen beledigen met de nazi groet. Daarnaast is het maatschappelijk meer verantwoord om de Israëlische vlag te verbranden zoals de mensen in het filmpje hier rechtsboven dan een willekeurige jood beledigend te groeten.

Het blijven populaire gasten de Marokkanen; je zou bijna denken dat ze uit afgunst constant de Marokkaanse gemeenschap proberen zwart te maken met een politieke agenda dat resulteert in het inzet van lokhomo’s, lokoma’s en lokjoden. Erg zwak van waarnemend burgemeester Lodewijk Asscher van Amsterdam in een tijd waar deze gemeenschap al zwaar onder vuur ligt door enerzijds Wilders en zijn zionistische leer en anderzijds het machteloos toezien hoe islamitische broeders in Arabische landen op een brute wijze worden verkracht, vernederd en vermoord door haatdragende neo-nazi’s.

Een aantal verzen uit de Qo-raan inzake de plicht van elke moslim.

En wanneer gij met een groet wordt begroet, groet dan terug met een betere groet, of geeft deze althans terug. Voorzeker, Allah houdt rekening met alle dingen. (Qo’raan 4:86)

En zich er van weerhouden de behoeftige vriendelijkheid te betonen. (Qo’raan 107:7)

De Marokkanen die met de hatelijke groet de voorbijlopende joden beledigen met de Hitler groet doen niemand anders dan hunzelf te min. Daarnaast is het een tegenreactie tegen de zwijgzame joden in Nederland tegenover de genocide op de Palestijnen in het Midden-oosten.

O, gij die gelooft, weest oprecht voor Allah en getuigt met rechtvaardigheid. En laat de vijandschap van een volk u niet aansporen, om onrechtvaardig te handelen. Weest rechtvaardig, dat is dichter bij de vroomheid en vreest Allah, voorzeker, Allah is op de hoogte van hetgeen gij doet. (Qo’raan 5:8)

In het licht van de bovenstaande verzen kan je de uitspraak van Snebert op DeJaap.nl als leugenachtige tegenreactie zien. “Amerikahaat en Jodenhaat wordt met de paplepel ingegoten bij het merendeel van deze gasten”

Nou als het niet met de paplepel erin wordt gegoten; waar komt die haat dan vandaan vraag je je dan af. Echt lang hoef je na te denken; Amerika is door de geschiedenis hoofdverantwoordelijk voor de genocide op de Indianen , de Joden, de Aziaten en de Arabieren.

Ze maken het je wel heel moeilijk om van ze te houden. Vooral als je de onderstaande beelden ziet.

[nggallery id=4]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.