Nieuws

Invasie Iran

Goed bezig; zullen we maar uit wanhoop ook “onze jongens” sturen….want zeg het zelf die IraniĆ«rs zijn ERRRUG vervaarlijk. Zodat “onze jongens” hetzelfde kunnen uithalen bij de IraniĆ«rs als bij de Afghanen en Irakezen en psychisch getraumatiseerd of helemaal niet terugkomen.

De mate van liefdadigheid en menselijkheid van “onze jongens” is af te leiden in de mate waarin de strijders zich op hun beurt verdedigen tegen de illegale invasie en massaslachting van man, vrouw en kind met als gevolg o.a. de dood van zoon generaal Van Uhm.

Wie van mening is dat er in een oorlog wat te winnen valt, is ver afgedwaald. In een oorlog kan je alleen maar verliezen en de looptijd van de oorlog bepaalt uiteindelijk de mate van verlies. Een oorlog kan je alleen maar winnen door deze te VOORKOMEN.
[liveleak 699_1277870011]
[liveleak 8b0_1277776421]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.