Nieuws

911 vervangen

Het raadsel rond 911 is dankzij het werk  van Dhr. Khalezov volledig opgelost. Onlangs hebben we een opmerkelijk bericht ontvangen inzake de herdenking van 911 wat dit jaar naar alle waarschijnlijkheid valt op 11 September; dezelfde dag dat de islamieten het Suikerfeest vieren.

Ene Terry Jones uit de States, een christelijke pastoor, wil met een verachtelijke stunt de christelijke superioriteit en arrogantie illustreren met het verbranden van het Heilige Boek van God; de Qoraan. Hoe ver afgedwaald is deze kerel en zijn aanhang dat hij vandaag de dag met alle kennis van nu nog steeds denkt dat er een  paar Arabieren de WTC gebouwen hebben doen verpulderen tot STOF….

Die Terry Jones kan beter bakstenen gooien door het Witte Huis of Bush en zijn aanhangers aanklagen voor de Amerikaanse Holocaust op Amerikanen op Amerikaanse bodem.

Vele mensen hoopten met de komst van Obama op een nieuw onderzoek inzake 911 maar jammer genoeg schaart Obama achter de grote jongens en verklaart met zijn staart tussen zijn benen het volgende;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.