Nieuws

Vervang je stilzwijgen

Met de opkomst van de PVV is het slechts een kwestie van tijd voordat er meerdere rechtsystemen worden ingevoerd ten behoeve van de autochtonen en de allochtonen. Sinds de publiekelijke executie van meer dan 3000 mensen in New York op 911, wat z’n gelijke niet kent sinds de executie van John F. Kennedy, trachten de radicaal zionisten die de vorm hebben aangenomen van de Amerikaanse overheid de islamitische bevolking in Europa te demoniseren.

De plannen van de extremistische zionisten begint aardig vorm te krijgen met de talloze vermeende aanslagen die zijn gepleegd door mensen die zich moslim noemen. Over de betrouwbaarheid van de berichtgeving tot daar aan toe. Want wie weet er tegenwoordig nou niet dat de fundamentalistische zionisten extreem vervaardigd zijn in het opzetten van false-flag operaties. Van het besturen van de vliegtuigen die in de Twin Towers zijn beland tot de financiering van de Koerden in Turkije, van het nucleair bombarderen van Fallujah tot de verkoop van tweede handse oorlogsmateriaal aan corrupte Arabieren. Van het opzettelijk verkeerd interpreteren van de Ahmedinejad inzake de legitimiteit van de staat Israel tot de illegale invasie in Irak en Afghanistan. Van de geplande demolitie op de Twin Towers tot het jarenlange opsluiten van Iraakse en Afghaanse burgers in Guantano Bay zonder enige vorm van bewijs of vervolging. Van het door het vingers zien van het Israelische beestachtige behandeling van de palestijnen tot de boycot van Iran’s plannen om nucleaire energie op te wekken.

Israel kan wat dat betreft enorm veel leren van Iran als het gaat om de mensenrechten; de joden in Iran hebben het immers beter dan de palestijnen in de Gaza-strook. Maar ja, wat kan je anders van een islamitische gemeenschap verwachten dan dat deze zich verdraagzaam opstelt naar elkaar, afkomst of identiteit daargelaten. In tegenstelling tot de zionistische en fascistische ideologie die hoogtij viert in Israel, de States en Europa wat we kunnen bestempelen als een gevaarlijke ideologie die publieke wordt vertegenwoordigd door onze blonde heikneuter van een Wilders die strijd voor de vrijheid van zichzelf en de naieve burgers die hem de voordeel van de twijfel hebben gegeven of simpelweg gestemd hebben met diens onderbuikgevoelens, maar de vrijheid van moslims wenst te ontnemen.

Echter kunnen de plannen van de radicale zionisten om Nederland en Europa moslimvrij te maken niet plaatsvinden zonder dat deze grote groep gelovigen een enorme klap krijgen in hun verdraagheid en in hun bedoelingen om vreedzaam naast elkaar te leven. Het moet immers gebeuren onder het toeziend oog van de huidige bewoners van het land; de moslimrazzia’s. In welke vorm valt nog over te twisten vanwege de hoeveelheid moslims in Europa.

Het is tijd dat de moslimgemeenschap zich laat horen en dat deze het collectieve zwijgen vervangt met afkeuring en correctie onder mensen die zich moslims noemen die dreigementen uiten jegens mensen die simpelweg hun mening uiten of opzettelijk provoceren door bijvoorbeeld onze heilige profeet Mohammed (vzmh) te tekenen of uit te schelden.

Het is gewoonweg niet islamitisch om iemand om te brengen vanwege zijn wellicht krenkende uitingen. Daarnaast is het ook verwerpelijk dat mensen die zich voordoen als imams haat prediken in gebedshuizen die wellicht gebouwd zijn met drugsgeld en het vaker hebben over het gevaar van de ongelovigen (kafiroen) in plaats van de liefdevolle en barmhartige wijze waarop onze boodschapper Mohammed (vzmh)de verzen van Qoraan reciteerde aan gelovigen en ongelovigen. Is het immers niet de wijze waarop iemand een overlevering verkondigt wat getuigen in eerste instantie onthouden ? Is het toppunt van verdraagzaamheid niet het moment waarop een ongelovige tijdens het gebed in de moskee komt pissen terwijl de meeste gelovige hem willen daarvoor willen lynchen en waarop de profeet Mohammed (vzmh) hem zonder haarkrenken weer laat vertrekken ?

De mensen die zich moslims noemen en die sympathiseren met extreme vormen van geweld van de moord op Theo van Gogh tot de wellicht niet bestaande kapers van vliegtuigen die in de Towers vlogen dienen zich achter de oren te krabben en zich de vraag te stellen in hoeverre hun sympathie paradoxaal is aan hun liefdevolle en vreedzame geloofsovertuiging; de Islam. Moge we ALLEN veel lering trekken uit de vele vergelijkingen van het heilige boek de Qoraan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.