Nieuws

Hulde aan Ahmadinejad

De toespraak van Ahmadinejad heeft afgelopen vrijdag voor veel ophef veroorzaakt onder Amerikaanse politici. Vooral Obama “leider van de vrije wereld” vertoonde nogal Wilders-achtige trekken door woedend te worden op een groot leider die immers niets meer dan zijn mening verkondigt. Wie weet er tegenwoordig nou niet dat 911 geheel georganiseerd is door berekenbare, bloeddorstige elementen binnen de Amerikaanse regering om de olievelden te controleren.  Olie is immers een nationele veiligheid.

Maar wanneer dat wordt verkondigt reageert de pion van een Obama als een kleuter die zijn zin niet krijgt. Je mag van een intellectueel als Obama wel meer verwachten dan dat ie het verhaal van zijn voorganger herhaalt als een zombie zonder gezond verstand; Bla bla Al Qaida zo Bla bla Al Qaida daar. Ja ja; waar zijn dan de bewijzen ?? En hoe kan toren 7 zomaar instorten met de snelheid van een vallend object ? Huh Nou en… Het blijft stil. Maar ja, je kan van een intellectueel niet verwachten dat deze ook een ruggegraat heeft. Misschien een beetje teveel van het goede.

Sinds zijn toetreding is er geen nieuw onderzoek gestart naar het 911 gebeuren maar men blijft bij het originele verhaal wat tegenwoordig geen hond meer gelooft behalve degene die er natuurlijk baat bij hebben of hun geloof in het onrecht van de lieve Amerikanen verkiezen boven hun gezond verstand. En de redactie van VerVang is ook zeer verheugd om te zien op fora’s zoals nujij er wel degelijk mensen die hun verstand gebruiken in tegenstelling tot vele lieden op Fok, Elsevier, Ad, Volkskrant en de Pers. Deze lieden zouden wellicht hun nederlandse media enkele weken moeten vervangen door Belgische om tot een dieper inzicht te komen inzake het 911 gebeuren.

De welverdiende verandering zou wel eens uit een andere hoek kunnen komen met de heldhaftige uitspraken van de Iraanse president, want er zijn niet veel wereldleiders die tegenwoordig het o zo machtige vs durven te beschadigen met diens uitspraken ter voorkoming van diens handelsovereenkomsten. (Uhmm EU, UK) Daar Iran al volledig geboycot word door internationele landen heeft de leider natuurlijk niets te verliezen en verkondigt een verzwaarde boodschap wat al jarenlang wordt verzwegen, verkleineerd en verbolgen tot een conspiracy-theorie. Vele lovende berichten wereldwijd voor Ahmadinejad.

Door andere theorieen weg te zetten als een complottheorie hebben de vs jarenlang een hun vieze spelletje gespeeld ten kosten van alles en iedereen. Hoeveel Irakezen en Afghanen zijn er in de afgelopen jaren gekidnapt en zitten jarenlang vast onder erbarmelijke omstandigheden in Guantanamo-Bay en laten we niet vergeten dat dit nog steeds gebeurt onder de macht en leiding van Obama? Wat zegt dit gegeven over Obama en zijn macht. Je begint je echter wel af te vragen of deze zwarte man wel  de touwtjes in handen  heeft of dat er iemand anders de kaarten deelt.

En terwijl 1 op 7 Amerikanen leeft onder armoede-grens verzakt de eens zo’n machtige staat tot een failliet, oorlogzuchtige derdewereldland, dat leeft van het bloed en de karkassen van verminkte en verkrachte moslims in Afghanistan en Irak, vindt Barack de de verkondigingen van Ahmadinejad onvergeefelijk. Wat een grapjas is het toch. Verkondig die maar mening aan de verscheurde familie’s in Irak en Afghanistan.

In plaats van Bush, Blair en Balkenende en diens handlangers ter verantwoording te roepen voor het Wereldtribunaal speel je het spelletje mee en laat je de burgers wereldwijd in de waan dat je het beste voor ze hebt. Maar hoe snel de vieze leugens zich verspreiden de waarheid achterhaalt haar altijd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.