Nieuws

Amerikanen schamen zich voor Obama

Uit onderzoek is gebleken dat 65 procent van de New Yorkers wel degelijk weten wat er heeft afgespeeld op 911. Op landelijk niveau ligt dit op 38 procent. Desondanks blijft Obama zijn hoofd in het zand steken en iedereen die afwijkt van het oorspronkelijke verhaal als een bloedhond afblaft. Wat een genante vertoning is het geworden; de zogenaamde redder van het vrije westen. KOTS…

De schaamte van de Amerikanen is zo groot dat die de schaamte van ons voor onze zionistische hond van een Wilders ver overschaduwd. Wilders heeft immers nooit zijn best gedaan om zijn ware gedaante te verhullen. Obama daarentegen wel degelijk met zijn handreiking naar de islamitische wereld vlak voor zijn installatie, om vervolgens duizenden extra moordenaars op oorlogspad te sturen in Afghanistan.

Wat naieve Amerikanen vooral dwars zit is het feit dat Obama weigert een nieuw onderzoek te starten naar de geplande demolitie op 911 waar de Twin Towers en Toren 7 met vrije val werden geimplodeerd. Tot ergernis blijft de marionet van een Barack het praatje van zijn voorganger herhalen en baseert daarop vervolgens zijn hele buitenlandse, imperalistische strategie.

De nobelprijs van Vreda die Obama heeft ontvangen ontkracht de waarde en erkenning van diens voorgangers . Deze zouden zich uit schaamte omkeren in hun graf en de levenden vervloeken en verwijten voor onze onverschilligheid. De gladjanus van een Obama heeft de prijs evenveel verdiend als de massamoordenaar van een Blair de eremedailes heeft verdiend.

Dat er daadwerkelijk niets is veranderd in Amerika behalve dat de vertegenwoordiger van het Amerikaanse burgers een kleurtje heeft gekregen moge wel duidelijk zijn; zelfs de toespraken komen geheel met overeen met die van Bush. Alleen Obama verwoord net wat beter op een dergelijke wijze wat mensen de indruk geeft alsof hij het meent of echt nakomt. Let maar eens op de afsluiting; het blijft altijd; God zegenen Amerika in plaats van God zegenen ons ALLEN. Alsof zij de enige zijn op de wereld; de arrogantie. 1 woord; verwerpelijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.