Nieuws

“Vermeende”bedreigingen van Talibanleider Wali ur Rehman

De redactie van VerVang voelt zich na aanleiding van de extra nieuwsuitzending van het RTLnieuws verplicht om extra aanvulling te geven op de zogenaamde dreigementen van de pakistaanse talibanleider Rehman.

Volgens de NCTb dreigt bovenstaande talibanleider met aanslagen tegen Nederland als reactie op “wetten” die Nederland zou maken “tegen de islam” en het “belachelijk maken van de islam”. We gaan er even vanuit dat de bovenstaande gegevens inzake dhr Rehman gebaseerd zijn op niets meer dan de zuivere waarheid.

Wat nogal tegenstrijdig is in eerste instantie de naam van dhr Rehman; Rehman is Arabisch voor barmhartigheid. Uitgaande van de dreigementen is dhr Rehman helemaal niet zo barmhartig, aangezien pakistan te maken heeft met de allergrootste overstroming te maken heeft sinds decennia en meneer alle tijd heeft om jan en alleman te bedreigen.

Dhr. Rehman zou zich tekort doen met het plegen van geweldadige aanslagen met vele bloedvergieten als gevolg op Nederlands grondgebied. De zogenaamde uitspraken getuigen van ongeloof aangezien duidelijk in de Qoraan vermeld dat de daden van de ongelovigen schoonschijnend voor hun zijn gemaakt. En dat ze met al hun al hun vermogen het licht met hun mond proberen te doven maar nimmer te meer zal lukken; integenstelling; aangezien de Islam vervolledigd is door Mijn Heer en Jouw Heer en nooit verdreven of beperkt kan worden.

“Ze proberen steeds nieuwe wetten toe maken tegens moslims. “ En laat het nou net zo zijn dat diezelfde wetten veel meer mensen tot te islam hebben getrokken. Sinds de opkomst van PVV zijn er meer Qoraan’s verkocht, is het moskee-bezoek verhoogd, worden er meer islamitische college’s en Arabische les gegeven, en zijn meer Nederlanders bekeerd tot de Islam. Hoe klein is jouw geloof meneer Wali ur Rehman? Ik stel voor dat je je er er goed aan doet de Qoraan nog goed te bestuderen en de mensen in je nabije omgeving helpt met de primaire levensbehoeften voorzover dat kan.

De onlogische, tegenstrijdige redenering van dhr. Wali ur Rehman doet de redactie van VerVang vermoeden dat het hele interview van RTL nieuws een vies spelletje is om moslims of de Islam in een kwaad daglicht te stellen en strookt perfect in lijn met de strategie om de Nederlandse burgers onder controle te houden door met angst te zaaien. Het zou niet de eerste keer dat de redactie van RTL nieuws de plank volledig mis slaat inzake de verslaggeving van het Midden-Oosten. Opvallend is echter het tijdstip; het regeerakkoord is net gemaakt en als er teveel mensen het niet vertrouwen dat komt er dergelijk bericht om de burgers weer in de verzoeking te laten verzakken door te wijzen naar een dreiging.

Een geletterde moslim is er zich van bewust dat iemand die zich weerhoudt van wraak dubbel gezegend is en dat verdraagzaamheid het allerhoogste goed is binnen de Islam. Ik kan immers niet in jou hart kijken om te zien of je goed of slecht bent; vandaar de noodzaak om elkaar ten allen tijden te respecteren en in waarde te laten. Denk niet omdat je moslim bent dat je het recht hebt om andersgelovigen of ongelovigen anders dient te behandelen, want dan maak je je schuldig aan hoogmoed en denk niet dat je de sleutels van de Hemel al te hebben verkregen.

Laat ze de goedheid van je hart proeven ondanks alle eventuele vieze blikken, onbeantwoorde groeten of provocerende scheldwoorden. Moge God ons allen de kracht geven om geduldig te volharden in ons geloof.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.