De held van Israël

Terwijl de Arabische volkeren in een staat van revolutie verkeren en niets liever willen dan dat hun leiders, die steun genieten van de westerse agressors afstappen en worden vervolgd net zoals de voormalige Egyptische en Tunesische vertegenwoordigers, worden we hier in Nederland bijna wekelijks lastig gevallen met verzoekende Kamervragen inzake de hoofddoekjes en het ritueel slachten.

Als je enigszins de werkwijze en de resultaten van je vertegenwoordigers aan de kaak stelt dan kan je volgens de door ons overbeveiligde 47-jarige Geert een kogel van links krijgen. Over dubbelzinnigheid gesproken. Of is het niet elke politieke vertegenwoordiger die is onderworpen aan de dubbelzinnigheid ofwel schijnheiligheid?

Geert die meer liefde lijkt te hebben voor zijn sponsors uit Israel dan de steun die deze geniet uit eigen land onder zijn eigen aanhang. Het zal dan ook grote overwinning zijn nu het wetsvoorstel inzake de transparantie van de geldstromen naar politieke partijen is afgeketst door dezelfde mensen die het voorstel indienden. Misschien is het maar beter om niet te weten welke bedrijven, mensen of landen onze vertegenwoordigers sponsoren, anders gezegd omkopen voor hun eigen agenda. Het moge duidelijke zijn dat de afketsing van de transparantie een indicatie is in hoeverre onze vertegenwoordigers het woord spreken van de sponsoren.

Wat hebben onze vertegenwoordigers nu daadwerkelijk klaar gespeeld ? Is er iets wezenlijks veranderd? Zoals wellicht vele hebben opgemerkt is een verandering niet altijd een verbetering. We hebben nog steeds te maken Gestapo-banken, dalende huizenprijzen, krimpende pensioenfondsen en een hogere inflatie. Het financieel vooruitzicht voor centrale banken is op z’n zachtst niet rooskleurig. Wat gebeurt er als de FED stopt met kopen van staatsleningen en China zijn dollars verruilt voor Euro’s of een ander valuta ?

In de vooravond van al deze gebeurtenissen proberen westerse agressors hun greep op de wereld vast te houden door het bezetten van onafhankelijke landen en het verwerkelijken van een puppet-regime in de overgebleven onafhankelijke landen, tot ongenoegen van Rusland, India, Venezuela en de Afrikaanse Unie. De VS heeft dankzij de torenhoge schulden niet veel te zeggen op het internationale handelsplatform. Tegenover heb je China met een totale bevolking van 1.3 miljard mensen met bijna tot geen schulden die zich ontpopt als een ware consumptiemaatschappij met een honger naar olie die 5 maal groter is dan de VS, vanwege de hoeveelheid mensen.

Ik hoor je nu al denken; wat is nu het verband tussen onze haatzaaiende Geert en de internationale gebeurtenissen? Misschien niet voor allen te overzien maar alle pijlers zijn gericht op de moslims en de materiële en intellectuele bezittingen van de islamitische volkeren. Of het nu gaat om de door leugens besmeurde invasie in Libie en Syrie, het in stand houden van de openlucht gevangenis in de Gazastrook,  of het negeren van geweld in landen als Saudi-Arabie en Jemen die steun krijgen van de westerse koloniale agressors.

Enerzijds vallen de westerse agressors de huizen van de islamitische volkeren aan, terwijl Geert de harten van de moslims aanvalt met zijn Fitna 2. En het grappige is nu net dat ik Fitna 2 helemaal  niet heb zien voorkomen in het PVV-programma. Ik zie echt niet hoe een Fitna 2 iets concreets kan bijdragen aan onze samenleving. Als Geert zijn leven zin wil geven door het verfilmen van zijn ongeloof en het roepen van verwerpelijke beledigingen naar onze Profeet Mohammed (vrede zij met hem), dan heb ik daar absoluut geen problemen mee. Het is immers zijn leven en zijn verantwoordelijkheid.

Sterker nog; ik vraag God (swt) het leven van Geert te verlengen zodat deze nog lang zijn verachtelijke blasfemische uitingen kan verwoorden. Zodat uiteindelijk al zijn daden worden voor zijn ogen verzameld worden en daar verantwoording over moet leggen. Wat een afstand zal zijn mond nemen als deze tot de Verantwoording wordt geroepen. Ondanks dat de uitingen van Wilders getuigen van ongeloof en blasfemie, past het een moslim of een ware gelovige niet om iemand iets toe te wensen wat men niet zichzelf toewenst.

Behandel dus een ieder hoe jezelf behandeld wilt worden en je zult zien dat zelfs je ergste vijanden kunnen veranderen tot je ware vrienden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.