Nieuws

Een financiële invasie in Griekenland

Het spande er gisteren om of de volksvertegenwoordigers zouden stemmen voor het volk of tegen het volk.Internationale vermogendheden hebben liever dat de schulden op papier door het volk wordt gedragen dan dat zij afschrijven op hun verliezen. Veel te krom voor woorden om de schulden als gevolg van de corruptie van de volksvertegenwoordigers en de laag-bij de grondse verhullingen door o.a. Goldman Sachs, te verhalen op de Grieken.

De vorige reddingsboei heeft Griekenland meer geschaad dan gebaat. Hoe kan dit dan ? Het heeft te maken het vertrouwen en de rente. Is het vertrouwen er niet meer dan kun je alleen maar geld verwachten van sluwe woekeraars en opportunistische bloeddrinkers. Deze elementen kunnen zich alleen voordoen wanneer een lidstaat zich voordoet als een gewond gazelletje, terwijl de hyena’s er al lang er met de botten vandoor gaan.

De hyena’s hebben momenteel een masker die we beter kennen als het IMF, ECB en de FED. Deze hyena’s hebben er baat bij dat heel Griekenland wordt geprivatiseerd dus inclusief zorg-, energie- en onderwijsinstellingen zodat het niet meer draait om de mensen maar om het vergroten van de winst bij de commerciële verworden instanties. Met als gevolg dat vele Griekse burgers hun baan verliezen en eigenlijk helemaal niets kunnen bijdragen aan de economie.

Wil je als zorgdragend en liefhebbend persoon, instantie of groep echt onbaatzuchtig willen helpen dan moet je ook je financiële belangen even opzij zetten. Het enige wat er nu gebeurt is dat Griekenland in een brandend flatje weg zat te smeulen en wij simpelweg Griekenland hebben verplaatst naar een hogere etage. Aangezien vuur net als rente omhoog gaan kunnen we binnen no-time weer hulpgeroep horen van de Grieken.

Stel je eens voor dat er iemand buiten valt en je snelt naar die persoon maar voordat je hem of haar helpt wil je wel alvast de voorwaarden voor de vergoeding die jij nodig acht voor je tijd en oplettendheid even doornemen. Totaal omgekeerde wereld maar dit gebeurt er toch in Griekenland.

3 Comments

 1. Abd Raouf

  Wat je zegt mijn broeder; waar kan je tegenwoordig (financiele) hulp krijgen, zonder dat de behulpzame begint met het onderhandelen en het stellen van voorwaarden aan het terugbetalen, behalve bij je vrienden en familie.

  Iets van hier heb je het; help jezelf en ik vertrouw je. Betaal maar terug wanneer je wilt. GEEN RENTE geen gezeik; misschien een koekje als gebaar. Leuke relatie rente – vuur

 2. V

  Het lijkt net of het niet willen doordringen bij mensen dat rente vriendjes is met slavernij. Sterker nog Rente = Slavernij. Een machtsmiddel van de mensen die hebben over de mensen die niet hebben.

 3. NWO

  Meer aandacht voor de Zuid-Europa minder voor de broke-asses from the states.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.