Nieuws

Vervang je dreigementen

Na aanleiding van de door MSM (nu.nl:ad.nl) verkondigde hitlijst op Wilders en Hirsi Ali willen we een bijdragen leveren voor een beter begrip inzake de wellicht verzonnen kwestie. Het verkondigen van dreigementen aan anderen is niet islamitisch en getuigt tevens ook niet van respect naar anderen of jezelf. Het verwoorden van zulke dreigementen wordt niet gerechtvaardigd door de vele aanstootgevende ofwel anti-islamitische uitspraken die in het verleden zijn verdigitaliseerd door onze blonde heikneuter van een Wilders of de naar Amerika verhuisde Hirsi Ali.

Doordat we tegenwoordig weten dat nieuwsmedia als nu.nl of ad.nl of telegraaf.nl of de pers.nl allemaal commerciele instellingen zijn die vaak ook beursgenoteerd staan en dus helemaal niet onafhankelijk kunnen zijn ondanks dat deze de schijn nog willen ophouden, kunnen we makkelijk al het gene wat we ook horen of lezen als eenzijdig of gewoon leugenachtig beschouwen. Door de tijd heen hebben deze groep journalistiek, leugenachtige acrobaten de autoriteit verkregen om van alles wat maar in hun belang lag te fabriceren en het te verkondigen.

Want zeg nou zelf; een dreigement aan een politiek vertegenwoordiger heeft een aantal gevolgen op nationaal niveau en internationaal niveau. Ten eerste kan Wilders zeggen; nou zie je wel, die 15000 euroies per dag voor een paar jaar voor mijn beveiliging is geen weggegooid geld. Ten tweede kan hierdoor het publieke sentiment weer beinvloed worden met als resultaat dat het verschuift van eenheid naar verdeeldheid. En ten derde kan hierdoor eventueel het dreigingsniveau omhoog worden geschroeft ten koste van de vrijheid van iedere burger in Nederland.

Verder leert de Qoran ons dat het leven wat we leven kunnen zien als een ervaring en binnen die ervaring draagt(de wil) iedereen al hetgene wat hij of zij heeft bedreven in zijn leven. In het licht van de door Qoran verkregen inzichten kunnen we stellen dat het verwoorden van vervloekingen of dreigementen of leugens, alleen kunnen worden gedragen door de persoon die deze heeft verwoord of verkondigd. Je doet je zelf dus te min als je wenst dat iemand op een gruwelijk manier de dood vindt; het gaat immers van je eigen goedheid. Als je dit proces dus te vaak herhaalt dan verlies je jezelf.

Als je iets niet begrijpt over de Islam of de Qoran, stel dan vragen, lees het boek en trek je eigen conclusies. Wees niet als een Tele2-schaapje door het klakkeloos overnemen van je ideeen of verkondigingen van je vertegenwoordigers. Maar stel ze dan ook bij de juiste personen. Ga niet met je vragen over de Islam naar een bron als een Elsevier want dat is net of je voor bijbellessen naar een heidenen gaat. It makes no sense.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.