Libiërs vechten onderling en Israëliërs slachten

Onze commerciële nieuwszenders lijken hun vasten te breken met de Qadhafi-propaganda en zien deze eerder overlijden dan vluchten, of het nu een legitieme revolutie is of niet. De vele doden op straat doen je definitie van overwinning vervagen en je dwingen de ware winnaars van de oorlog te onderkennen.

Buitengewoon treurig is het om te vernemen dat zowel in de media als bij de rebellen men spreekt van het “winnen” van een oorlog. Terwijl we allemaal wel beter zouden weten dat een oorlog simpel alleen gewonnen kan worden deze te voorkomen tenzij je je genoegen mee met het goud en de olie van Libië als zijnde rebel of opportunist.

En terwijl de moslims in Libië met ondersteuning van het Westen elkaar uitmoorden voor een reden wat vele zijn vergeten, zijn de Israëliërs dit jaar vroeg begonnen met het slachtfeest wat vandaag alleen al resulteerde in 10 dode Palestijnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.