Geloof, Nieuws

Vervang je verdenkingen

Vandaag de dag waan je je al heel snel in de film van Minority Report  aangezien het vastzetten en het vervuilen van de namen van verdachten en diens achtergrond  of religie op basis van een hoop onsamenhangende informatie, te vervolgen, niets meer is dan een middel om het welgevoede monster Islamophobia te voeden.

Het is verre van vreemd om iemand te vervolgen op basis van een wellicht toekomstige handeling. Dus men besluit mensen op te sluiten op basis van hun intentie, maar hoe ga je de intentie van mensen aan het licht brengen? Kunnen de rechters tegenwoordig in de harten van de mensen kijken om te zien, of zij wrok of woede in hun hart verbergen, wat eventueel kan leiden tot een verwerkelijking van deze? Of is het gewoon een excuus om privacyschendende maatregelen die onze vertegenwoordigers nu voorstellen door te voeren? Inkoppertje; je weet

Heb jij wel eens ooit sinaasappelsap, bleekwater of kunstmest online besteld ? Zoja, nou dan ben je volgens de nu geldende verdenkingen een legitiem doelwit om opgepakt en vervolgd te worden, want ja je kan makkelijk een bom maken met deze chemicaliën enzo. Eenmaal aangemerkt als “terreurverdachte” vervallen je rechten en je geloofwaardigheid en gelden democratische richtlijnen voor het behandelen van gevangenen niet meer. En met een beetje geluk kan je worden overgevlogen naar een louche gevangenis ergens in Afghanistan of Marokko om te worden ondervraagd op een manier waarop iedereen alles gaat bekennen om verlost te worden van de “ondervraging”.

Ik zeg dus: VERVANG DIE GARE PRECRIME ACTIES!!! Het is mensonterend en draagt bij aan het verval van ons humane, en “democratische”  samenleving.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.