Media, Nieuws

NOS en ANP wekken meeste wantrouwen

Vanwege het gegeven dat de media hun eigen schouders trachten schoon te kloppen, willen wederom een aanvulling geven voor zover de huidige mainstream media wel te vertrouwen zijn aangaande uitspraken en claims van de invasie in meerdere Arabische landen tot de aankoop van dure, kankerverwekkende vaccinaties vol met kwik voor nietsvermoedende burgers.

De digitalisering van onze samenleving heeft niet alleen voordelen voor de belanghebbenden; het biedt enorme uitdagingen en beproevingen aan zij die gewend waren te werken met verdienmodelllen die sindsdien totaal niet meer relevant of toepasbaar zijn in zover dat je investering enigszins ziet terugkomen vermeerderd met een dikke boterham.

Denk aan bijvoorbeeld aan kranten of tv-programma’s die nu met de alle technoligie totaal irrelevant zijn voor de gemiddelde burger, die nu meer vrij en zelf bepaalt wanneer deze wat wanneer bekijkt, leest of analyseert tot irritatie van de autoritaire mediakanalen die het nieuws zodanig moeten presenteren dat ze ons tegerlijkertijd entertainen en misleiden. Aan de waarheid valt immers niets te verdienen en niemand wilt deze horen.

Dit is ook de reden waarom men nu verhalen fabriceert bij gebrek aan en eerder het emotionele aspect van het verhaal verkondigt in plaats het totaalplaatje inclusief de eigen belangen. Voorbeeld; er ontploft een bom vlak een kazerne van de bezetters in een Arabische olierijk land. De media kan vervolgens kiezen om verschillende titels te gebruiken die de situatie kunnen belichten.

  1. Terrorist blaast zichzelf op een markt in Afghanistan of
  2. Als gevolg van de bezetting in Afghanistan zijn er 20 doden gevallen door een bom of
  3. Westerse invasie Afghanistan escaleert of
  4. Afghanen zetten strijd om grondgebied door.

In deze tijden kiezen onze vuile leugenslaven ervoor om nummer 1 als favoriet te verkondigen. Het geeft mensen een bepaalde visie dat mensen uit Afghanistan of elk ander Arabisch land spontaan zichzelf naar het hiernamaals bombarderen terwijl deze mensen uit wanhoop zichzelf opofferen zodat hun familie en vrienden een kans krijgen om te vluchten of zichzelf te herpositioneren. Verder kweekt het een platform waarin onredelijke hun onrechtvaardigheid kunnen rechtvaardigen – zovan – zie je wel het zijn gewoon bergbewoners, onderontwikkeld, zandapen. Als we hier niet zouden komen zouden die domme Arabieren niet eens weten hoe ze de olie uit de grond moeten halen enzovoorts.

1 woord-hoogmoed.

Je zou immers als je niet beter zou weten vermoeden dat elke Arabier ineens een terrorist zou kunnen worden, misschien door het eten van een dadel of dat de couscous Arabieren radicalen gedachten zou geven of erger nog dat ze worden geinspireerd door de Qoran. En een correctie voor al deze ridiculeuze gedachtengangen voor het ontwikkelen van radicalismisme bij moslims hoef je van je autoritaire mediakanalen niet te verwachten.

Ze verdienen er immers goud geld mee en dat is precies wat hun primaire doel is. Geld voor leugens. Geld voor oorlog. Geld voor massamoord. Geld voor zelfmoord. Maar wie kan uiteindelijk al dat geld uitgeven en aan wie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.