Nieuws

Genocideprijs voor NAVO

Doordat het Europees Parlement heeft besloten om een aantal overlevende Arabieren uit verschillende landen in de spot te zetten dmv het Sacharovprijs, willen we bij deze het Europees Parlement en de NAVO huldigen met hun aandeel in de massamoord in Libië. Gefeliciteerd met de val van Libië en de dood van tienduizenden Libiërs als gevolg van de giftige luchtaanvallen die 24 uur per dag 7 dagen in de week, voor 9 maanden achter mekaar, plaatsvonden.

Het is een beetje raar dat men na tienduizenden mensen na het Hiernamaals te hebben gebombardeerd in Libië, er zo weinig aan verantwoording wordt afgelegd of enige vorm van erkenning, dat de NAVO de rechten van de mens aan haar laars heeft gelapt gedurende de invasie. Waarom hoor ik onze scriptlezers en onze integere journalisten hier niets over verkondigen ? Nee, we worden aan het lijntje gehouden met Mauro – hij heeft misschien wel mooie toekomst bij Al Shabaab.

Maar ja; zo gaat dat eenmaal. Het emotionele aspect is zo makkelijk te fabriceren terwijl de geopolitieke onderwerpen veel meer inzicht en kennis vereisen. Maar moet een journalist of een mediakanaal een onderwerp maar los laten of volledig verhullen omdat deze wat ingewikkeld is of omdat de eigen belangen open bloot komen te liggen?

En dan kunnen deze mensen wel wat nietszeggende prijzen weggeven aan een aantal Arabische verzetstrijders in de zin van; jullie hebben het allemaal zelf gedaan. Wij weten jullie rol wel en we zullen jullie rol in Libië en de resterende bezette gebieden niet vergeten al worden er nog 500 andere heldhaftige Arabieren gehuldigd in hun “overwinning”.

Dus kom maar naar voren, beste Cameron, Sarkozy, Rutte en Berlusconi  en kom het bloed van de dode kinderen van Libië ophalen en breng het naar jullie meesters. Zij zullen jullie dromen doen uitkomen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.