Nieuws

Vervang je “change”

Een zwarte president, 1 Nobelprijs voor vrede, 3 oorlogen, miljoenen doden en miljarden leven in armoede. Obama is even schuldig als zijn voorgangers, misschien wel meer vanwege het gemak met moorddrones, het verarmd uranium in kogels en wapens en raketten. En dan zijn er nog mensen die de verzetstrijders/de occupiers wegzetten als zwervers, nietsnutten of junkies terwijl ze niets meer dan lof verdienen voor hun moed en opoffering, om de financiers van Obama ter verantwoording te roepen.

Het probleem is dat het electorale systeem zo in elkaar steekt, dat je als vertegenwoordiger een aantal beloftes doet en na je verkiezing, je gewoon 4 jaar opsluit in je ivoren torentje en gaat doen wat jezelf wilt doen. Dit probleem kan pas verholpen worden  wanneer het electorale vervangen wordt. Ik wil geen beloftes horen van door de bank gesponsorde vertegenwoordigers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.