Nieuws

Vervang je onvergeeflijkheid

Vandaag de dag waarin staatshoofden zich hard maken voor duurzaamheid en harmonie prediken maar tegelijkertijd lid zijn van geheime genootschappen zoals de Bilderberg Groep of AIPAC, terwijl wij worden onderdrukt met een Verbeke-arrest, een nazi-EU, trotse bankiers die zinspelen op het ESM-apparaat, om vervolgens te worden gevoed met propaganda over Syrië en Iran, wat na het bloederige voorgerecht wat we kennen als Libië, enigszins met terughoudendheid wordt verorberd dan wel niet wordt verteerd.

Revolutionair als dat wij zijn als antwoord op de onderdrukkende maatregelen van onze vertegenwoordigers, gaan wij de straten op, bezetten banken, zetten tenten op, schrijven onze gedachten en ideeën op en verkondigen deze in haar absolute vorm.

Er verschijnen dubieuze organisaties die vanwege haar presentatie wordt vermengd met de vertegenwoordiging van het volk terwijl deze vanwege haar credo eerder lijkt op een verzoeking.  Ring any bells ? Daar gaan we : We Are ……., We will not forgive, we will not forget.

Vraag me niet wiens vertegenwoordiging deze verzamelde anoniemen vertegenwoordigen. Weet dat deze vertegenwoordiging met z’n allen dezelfde gevangenis van wrok, nijd en afgunst delen.

Vergeving is een zegening van God(swt) en om te vergeven is goddelijk. Het vergevings-proces is een helend en bevrijdend proces wat een wraakzuchtige vervangt door een harmonieus persoon. Blijf dus niet in die gevangenis zitten en betaal jezelf met de verlichting die je verdient. Geef de persoon die je beledigt een cadeautje als peakpoint van je vergeving.

Voor een verlichte vergevingsproces is het belangrijk dat je de persoon/personen oprecht vergeeft voor hun wellicht gruwelijke daden, anders vreet de wrok je verlichting. En dan moet je het jezelf nog vergeven dat je ze hebt vergeven om vervolgens te eindigen met God te vragen ze vergeven.

Als jij namelijk niet in staat bent om te vergeven, hoe kan je verwachten dan God swt jou vergeeft voor jouw zonden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.