Nieuws

2012; het vervangingsjaar

Afgelopen jaar hebben we veel dingen zien gebeuren. Van het vervangen van onze dictatoriale vertegenwoordigers wereldwijd tot verwerpelijke verkrachtingen van de NAVO boven Libie, vlak voordat de inmiddels overleden Libische vertegenwoordiger, Muammar Qadhafi, de dollarkoppeling wilde vervangen met een Gouden Dinar.

En je kan natuurlijk de rechtvaardigheid van de Libische vertegenwoordiger betwisten maar natuurlijk niet zonder te beseffen, dat de twist een tweerichtingsverkeer kent. Zo kunnen we dus ook twisten aan de oprechtheid van het failiiete Westen. Maar we kunnen niet in de harten kijken ofwel ?

Het vervangen ging niet zonder slag of stoot. Nee, angstige vertegenwoordigers blijven a la Saleh in hun ivoren torentje zitten en bellen gehaast met hun sponsoren voor wapens, tanks en meer zenuw/traangas zodat ze de vervanging kunnen doen voorkomen.

De ijzeren greep van het Westen op Arabische olielanden wordt langzaam vervangen door de opstaande jeugd/shabaab die niets moeten van corrupte, dictatoriale vertegenwoordigers. En deze is geinformeerd, sceptisch en autonoom en weigert te bukken voor de koloniale krachten, ondanks de technologische superioriteit van de Westere oorlogslanden en de verwevenheid met Arabische vertegenwoordigers.

Verder zien we ook dat het respect voor de dollar wordt vervangen door nationale valuta’s en edelmetalen door de hebzucht van de ongelovige bankiers. Net als de geloofwaardigheid van Obama en al zijn vertegenwoordigers in het Westen, resulterend in een 100 dagen stand van de Occupy beweging tot verschrikking en walging van de elite en dus snel het politieapparaat opkoopt en burgers aanspoort te letten op “burger terroristen”.

Er zijn dus al veel dingen vervangen maar is het genoeg voor een harmonieuze wereldbol ? Nee, want we kunnen meer dingen vervangen; denk aan het bestuurmodel van ons land; onze vieze warme kernenergie; onze “volksvertegenwoordigers” om het nog netjes te houden en nog veel meer.

Wij kunnen onze banken dwingen rente af te schaffen door deze te nationaliseren en het fiscale EU kapot te maken zoals het IJzeren Gordijn. Het ESM is een overtreding volgens Montesquieu, en wetend dat onze Europese vertegenwoordigers ook wel een studie achter de rug hebben al dan niet bij Goldman Sachs, moeten we ze bij deze bestichten van het opzettelijk ketenen van mensen in een dictatoriale Europa. Hallo Draghi, Merkel en Sarkozy.

Misschien moeten we dat belangenverstrengeling wat serieuzer nemen en ex-GS-bankiers gewoon niet accepteren en massaal naar Brussel marcheren bij een installatie. En als vertegenwoordigers het publieke opinie gijzelen door dalende beurzen, dan ga je lekker short zitten en/of haal je je geld van de bank als een echte terrorist.  En gauw verzilveren voordat je “wat moet ik met dat metaal/papier ?” te horen krijgt.

Top 5 Zwarte Zwaan Vervanging 2012

  1. Vrede*
  2. Valuta’s
  3. Commerciele banken
  4. Veilige havens
  5. Volksvertegenwoordigers

*voor zover je kan spreken van vrede

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.