Vervang je ziekte

Bij deze wil ik graag een aantal heilzame kruiden aanraden, kruiden die je wellicht door de vercommercialiseerde media zijn onthouden. De industrie die zich zogenaamd bekommert om ons welzijn heeft dankzij de hoge winsten van pillen geen belang in je genezing slechts je afhankelijkheid door ons te vergiftigen met kwik en verslavende zoetstoffen. Het gaat om kruiden die veelal bekend staan om hun helende en ontstekingsremmende functie. Kruiden die eeuwenlang zijn gebruikt zijn door o.a. Arabieren, Chinezen, Indiers, Pakistanen en Joden. Kruiden die zo krachtig zijn dat je ze moet behandelen als een medicijn.

Top 10 kankervervangers

1. Narduszaad (Habba a Sawda) (Nigella Sativa)

Goed voor diabetes, kankerpatiënten, immuunsysteem, virale infecties, psoriasis en astma. Belangrijk om te weten is dat commerciële opportunisten, patenten proberen te verkrijgen op dit zaadje voor de behandeling van kanker gerelateerde ziektes. Doe er je voordeel mee. Let wel op; vanwege de concentratie van de zaden niet meer dan 7 per dag in je vla of soep verwerken anders krijg je te maken met een morrige lever.

2. Lange peper (uit India) (Piper Longum)

Goed voor kankerpatienten. De lange peper valt alleen de kankercellen aan en heeft voor zover ik weet totaal geen bijwerkingen zoals met doorgaans met de Pharma Pillen. Lekker in de soep. Eeuwenlang gebruikt door onze voorouders totdat de supermarkten ons lokten met kiloknallers, pillen en Maggi-producten. 3

3. Fenegriek (Halba)

Uit  het oude Mesopotamie en rijk aan ijzer en koper en werkt prestatiebevorderend. Helpt bij aderproblemen en heeft tevens ook ontstekingsremmende eigenschappen. Veelzijdig gebruik mogelijk van anorexia tot huidinfecties. Bevat tonicum en is effectief tegen menstruatiepijn en koorts. Een zegen voor diabeten. Maar wederom met mate. Een beetje currysmaak; vele toepassingen mogelijk van mens tot vee.

4. Cannabis

Geconcentreerde cannabisolie is een goedkoop alternatief voor kankerpatiënten.  Zeer geschikt voor kankerpatienten die misselijk worden van de chemokuur en de bijbehorende pillen. De pillen kunnen worden vervangen door de natuurlijk helende functie van THC. Eeuwenlang gebruikt om vervolgens onze rug er toe te keren. Jammer vanwege de grote vraag naar kalmeringsmiddelen in deze stressedout world. Kijk naar de financiele successen van een Ritalin, Valium of een Benzodiazepines veelal vergezeld met nare bijwerkingen.

5. Honing

Vloeibare heerlijkheid is tegenwoordig maar moeilijk te vinden. Maar als je het vind is het een medicijn voor je keel en je lever. Verder goed voor voor je immuunsyssteem en voor de behandeling van koortsblaasjes, parodontities, geïnfecteerde ulcera, psoriasis, eczeem en artritis. Honing verwijdert ook overtollig water uit weefsel en gewrichten ter voorkoming van ontstekingen. Tip check Weyn’s honing; kastanje uit Spanje. Hoort misschien niet thuis tussen alle kruiden maar wel relevant vanwege de “winter”. TIP: En laten we honing met kaneel niet vergeten.

6. Curcumine

Medicijn tegen trombose, hersenaandoeningen zoals Alzheimer en Parkinson. Curcumine beschermt de hersenen door cyanide, lood en cadmium te binden aan zich voordat ze schade kunnen toebrengen. Maar wederom loopt er patent op dit product om het vercommercialiseren. Lekker in de soep of in de rijst.

7. Alsem-thee (Cheeba)

Heerlijk in de thee en is effectief narcotisch sq licht verdovend. Let wel op vanwege de sterke bitterheid van het kruidje effe voorspoelen voor een gezond theetje, anders is het niet te drinken. Goed tegen verkoudheid, reuma en lintwormen en eetlustbevorderend.

8. Schapezuring-thee

Reinigende werking en stimuleert celregeneratie. Goed tegen koorts en rijk aan fyto-oestrogenen en anti-oxidanten. Let wel met mate anders gaat je lever morren.

9. Gezegende distel

Goed voor de morrende lever, bloedzuiverend en helpt tegen anorexia, indigestie, winderigheid, hoofdpijn, letharie en diarree.

10. Witte waterkers

Goed voor diabeten. Rijk aan ijzer, calcium, foliumzuur, cluconasturtine en etherische olieen en effectief tegen chronische huidklachten, reuma, blaasklachten en hyperthyreoidie.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.