Nieuws

O Hormuz, sluit U

Euforisch reageer ik op de wanhopige en loze dreigementen van de extreem-radicale zionistische vertegenwoordigers van het Amerikaanse legerapparaat, die bij mij een vertaalslag maken en er vervolgens zo uit komen te zien. “O wee, jullie stelletje baardmansen van een Iraniërs als jullie Hormuz sluiten dan, dan vercommercialiseren wij onze bedreigingen haha jawel hoor”. Uiteraard kan dit niet worden verwoord door de zionistische elementen zonder de daarbij behorende martelmuziek op de achtergrond te horen (born in the usa)

Als een land zoals Amerika besluit om een Ijzeren Gordijn te plaatsen om mexicanen tegen te houden dan is dat geen probleem, omdat men dat verantwoord dat zij haar belangen vertegenwoordigt. En als zij zelf martelgevangenissen open houdt op Geneve-vrij gebied om juridische verantwoordelijkheid te ontlopen, terwijl iedereen van het bestaan af weet tja hoe noemen we dat ?

Iran heeft het volste recht om haar olie te verkopen of te onthouden aan wie dan ook en zij is vrij om te vragen wat ze wil of het nu de onzinnige co2-emmisies zijn of rare roepies, gare shekkels of neppe dollars. En ik zou graag willen zien, als fietser zijnde, dat Hormuz zich sluit om de hoogmoedigheid van de olieverslavende naties enigs te doen te krimpen.

Want laten we wel wezen; dit is een onhoudbare situatie. Brandstof voor je ijzeren paard duurder dan water en je eigen levensvoorziening.

Een sluiting van Hormuz is een recht van Iran wat zij kan uitoefenen op olieverslavende, oorlogverdiende naties en dit is een omgekeerd een sanctie van Iran op Westerse olie-afhankelijke naties. Verbazingwekkend om te zien dat alle sancties tegen Iran, Iran’s relaties met China, Rusland en India allemaal maar hebben versterkt, waardoor deze op geopolitiek niveau een niet te verwaasloze evenwicht leveren tegen Westerse zionisten. Hallo Obama, Cameron en Sarkozy.

Iran zou er verstandig aan doen om Hormuz te sluiten, om te laten zien wie de baas is over het zwarte goud in Iran. Dit is nodig om terrroristische aanslagen van de Mossad, CIA of de MKO op Iraanse wetenschappers enigszins terug te brengen. Laat de zionisten maar denken dat ze met een superieure legerapparaat zitten en daardoor wel de gevoerde toon kunnen bekosten totdat men de vastigheid van Iraanse bondgenoten waarneemt(China, Rusland).

Maar ja; jij bent maar niet mee geholpen als je aan de tank staat. Weet wel jij hebt een vrije wil; je hoeft daar niet te staan. Verkoop je auto, koop een fiets en ga vaker met de trein en waag de benen. Als het te drastisch klinkt, ga dan voor een zuinige auto of een oldtimer of ontwikkel eentje met een Ecat erin. Laat die oliemaatschappijen en hun aandeelhouders een poepje ruiken want zij zijn slechts de enige die nu de euries en dollars opstrijken door de gefabriceerde, gespannen sfeer.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.