Nieuws

Authentieke revolutie

Revoluties zijn van alle tijd tot ergernis van van de heersende klasse en als antwoord hebben ze de neppe revoluties ontwikkeld zoals we hebben gezien in Libië en nu in Syrië. Weet dat alles wat je gehoord hebt over Syrië een grote leugen is en dat de ware zich nog manifesteren in Jemen en Bahrein. Maar dit alles staat stelt niets voor met de revolutie in het theedrinken.

Jawel hoor; een ware revolutie nu ik mijn thee kan zoeten met stevia. Oh mijn God(swt) wat is stevia toch een wondermiddel. Geen gedoe met suiker en het past overal bij. Of je nu groene thee trekt met cheeba(alsem), lwiesa(ijzerhard), munt, gember, gedroogde granaatappel of wat dan, het past overal bij.

En als je dat nog eventueel aanvult met kardemom, kruidnagel of gedroogde jeneverbessen dan heb je een theetje waar je u tegen zegt. Je waant je even in de bergen van Marokko of Afghanistan en ik zie ineens deze man voor me. Een theetje waar Pickwick alleen nog maar van kan dromen.

Je komt tegen overal stevia tegen maar wil je een beetje voordelig uit zijn moet je goed zoeken. Ik heb een goede website gevonden die de stevia leveren vanuit spanje voor ongeveer 14 euro per kilo. Een ware koopje aangezien je met de geconcentreerde zoetheid veel langer zoet mee bent.

Als je net begint met stevia, dan is het belangrijk om te weten dat je hersenen enigszins verward raken door de hoge zoetheid en het gebrek aan de normale bijbehorende calorieën. Het is een soort vreetkick wat je krijgt die je best kan aanvullen met wat walnoten, amandelen of andere gezonde versnaperingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.