Nieuws

Vervang Van Rompuy

Wat denkt deze zelfbenoemde, uit de toren gegroeide fuhrer van een vertegenwoordiger wel dat hij is, om ons te gaan dicteren welke koers we opvaren hier in Nederland ? Ga fietsen a vieze huichelaar, niemand heeft gevraagd om jouw leiden of om jouw autoritaire en financiële terrorisme.

Ga lekker met je zionistische vrienden, duivels en demonen vereren en steek een kruis in brand of slacht een kip voor je Trotse Prins.

Want laten we eerlijk wezen; democratisch verkozen is deze gast niet en dan heb ik nog niet over integriteit, werkverleden, belangenverstrengelingen, complotten mbt financiële fraude op nationaal en internationaal niveau en de lijst gaat maar door. Hoe kan een leugenachtige cobrahoofd als een Van Rompuy president van Europa zijn, behalve in een door corruptie geteisterd systeem ?

Hij vertegenwoordigt mij zeer zeker niet en waarschijnlijk ook jou niet. In de middeleeuwen werden dit soort hooghoeden brandend opgehangen aan lantaarnpalen/schandpalen voor het veroorzaken van financiële onrust. Zal de afloop ditmaal anders zijn ?

Het jachtseizoen is weer bijna begonnen en dan gaan we met z’n allen de hoofden van deze verachtelijke slangen afhakken voor eens en altijd. Hallo Draghi, Papademos, Monti.

One Comment

  1. Kerel

    Kerel,

    Ik zie al die elite alleen maar snel vluchten…wereldwijd

    en snel iemand anders voorschuiven…

    stilte voor de storm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.