Nieuws

Vervang je partijpolitiek

Wat zijn het toch een handjevol leugenachtige vertegenwoordigers die we maar weten te produceren met het onze o zo bewonderde poldermodel. Wat kan je ervan zeggen behalve dat de kwaadaardigheid van onze samenzwerende vertegenwoordigers wederom heeft zegeviert en dan over elkaar vallen over links en rechts. Kwaadaardigheid dat zo slechts is als de remsporen van Afshin Ellian op Elsevier dat zij durven te plaatsen als artikelen of de gare spam van Eindtijdnieuws. Stelletje sukkels jullie verdienen niet beter denk je dan in een flits bij het lezen van de hersenloze maar vooral ook lege van reacties van mensen. Hallo Deja vu

Zolang we met z’n allen als laffe schapen onze electorale verantwoordelijkheid voor 4 jaar doorschuiven aan beïnvloedbare vertegenwoordigers dan verdienen we niet beter dan te verworden in slaven die zich uit angst en onwetendheid onderwerpen aan corrupte duivelaanbidders. Moet je kijken wat een opportunisten nu allemaal opstaan om te gaan regeren…Rechts is voorbij zegt de linkse Sap naar Kunduz sturende troepen van een $$$@%*#; erg geloofwaardig — bleh maar de andere kant op – ik hoor daar verderop wel wat aspartaam drinkende- kwik slikkende schapen.

LINKSOM of RECHTSOM. Het is heel triest om te zien dat vele burgers alleen hun eigen vertegenwoordiging vertegenwoordigen want ook al wanen beide groepen zich arm of rijk, links of rechts terwijl het allemaal relatief is en we met z’n allen toch op een bepaalde manier kreupel zijn. Weet dat elke politieke definiëring van een sociale standplaats fictief is of je nu uit Capelle komt en stemt op de gare VVD of je komt uit Den Haag en je stemt niet of uit Roosendaal en stemt op de ruggengraatloze Groenlinks.

Partijpolitiek is dood wat mij betreft ook al zegt Samson van niet. Want wij hebben jullie slangen door. Een verachtelijk vorm van partij/bedrijfspolitiek zouden we kunnen afschilderen als een zakenkabinet naar inrichting van Goldman Sachs ala Monti stijl waar de sneaky vertegenwoordigers nu op zinnen zodat hervormingen doorgevoerd kunnen worden (lees: NL doodsteken(chaos storten)) zonder een echte verantwoordelijke behalve ik en jou. Lekker democratisch from time to time maar in de tussentijd is het nog irritant vermakend hoe burgers nog steeds na al alle miljarden leugens hun heil zoeken bij leugenachtige politici. En dan kan je wel gaan fietsen met een net pakje kerellluh

PARTIJPOLITIEK IS DOOD EN CORRUPT

1 Inkomende geldstromen politieke vertegenwoordigers niet transparant (transparantie heeft maatschappelijke functie)

2 Het vormen van een meerderheidsbelang vergt onnodig veel tijd en geld in beslag ten koste van de burger

3 Activiteiten binnen partij staan vaak niet in contrast met de maatschappij

4 Vanwege de kortstondige periode van regeren is een lange termijn visie niet relevant of praktisch voor de vertegenwoordigers

5 Om gezichtverlies te mijden worden belangrijke besluiten vooruit geschoven

6 De genomen maatregelen (wetswijzigingen, besluiten ) staan vaak in schril contrast met wat de politiek beloofd heeft .

7 De vele wetswijzigingen hebben een veelal gunstig  effect voor bedrijven (wat natuurlijk wat zegt over de vertegenwoordiging)

8 De kortstondige periode kan een nadelig effect op de loyaliteit van vertegenwoordigers en sociopaten trekken tot het verworden van vertegenwoordiger puur uit financieel gewin. Hallo Wilders

Partijpolitiek vervangen oke, maar met wat dan ? Tja, erg zijn genoeg alternatieven; eerst moeten we als bokser uit deze hoek komen. Maar dat is een heel ander verhaal.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.