Nieuws

Vervang je wietpas

Gegroet bitches; het moest er toch van komen die wietpas. Ja; dat is helemaal niet eerlijk, rechtvaardig of een effectieve maatregel zul je dan misschien denken. Het is even zo scheef als de door het Westen gestuurde MKO-troepen in Syrie om deze uiteindelijk naar Libya-style te bombarderen en te verkrachten. Maar denk je nou echt dat een Opstelten daar een minuutje minder om slaapt ? No man, he doesn’t give a fuck about your perspectives of justice, honesty and weed. En terwijl vele smokers zich jammer genoeg al hebben onderworpen aan de onrechtmatige maatregel, vertrekken fanatieke smokers (met karakter:-) er steeds vaker op uit naar het noorden.

Dat een dergelijke maatregel vele rechten van de mens heeft geschonden, en nog steeds schendt moge duidelijk zijn. Concreet gaat het om de volgende gebieden;

  • De vrijheid om je eigen medicijn te mogen gebruiken als inwoner europa.
  • De vrijheid om je eigen medicijn te mogen kopen zonder verplichte registratiesysteem.
  • De vrijheid om je medicijn als coffeeshop-houder te mogen verkopen aan wie dan ook (vooral mensen binnen de EU)

En terwijl er al in tal van onderzoeken de verhouding van thc en cbd veelbelovende resultaten heeft laten zien, in zo’n mate dat we het inmiddels ook bevestigend erkennen als medicijn en gebruiken als medicijn danwel avondje sativa-recreatie. Het weigeren van niet-ingezetenen is om deze reden dan ook onrechtvaardig, onwettelijk, buitengewoon slecht voor de “staatskas” en verslecht het imago van Nederland zo erg dat menigeen spreekt over een immigratie.

Als je je paspoort even openmaakt, dan zie je aan de linkerkant een kleine tekst; In naam van Hare Majesteit etc etc en dan wordt het interessant ongehinderde doorgang alsmede alle nodig hulp en bijstand. Hmm hulp en bijstand – wegsturen belgen – het in stand houden van de cannabislust onder belgen en fransen en natuurlijk ook de duiters. Nee, het klopt echt niet bitches van het wegsturen van de niet-ingezetenen tot de verplichte registratiesysteem.

Tell me who is it ?  Is het die gare Heineken of is die gare Pfizer ? Cause you’re not representing me, it must be them. Mag duidelijk zijn wie er profiteert van de wietpas. De alcohol en de Pharma. Fuck de alcohol met je leveraandoeningen. Niet dan; ook al geeft je het weg met  0% of laat je hete dames bierblikjes openen terwijl ze auto’s schoonmaken en shit.

Peace out Bitches !!!

One Comment

  1. Knowtoomuchalso

    Hahaha, Cannabislust deze man

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.