Media, Nieuws

Vervang je tv-infuus

Ben je boos en verontwaardigd doordat ze je hebben bedrogen en hebben bestolen van je pensioen en je perspectieven die je had ? Wil je de gevestigde media en haar handlangers hard aanpakken en een koekje van eigen deeg geven ? Vervang je tv dan mensen en weiger je te onderwerpen aan entertainment, wat paranoia in de kaart te spelen door de frequentie van de commanderende, intimiderende marketingsboodschappen van oorlogvoerende bv’s die geesten van vele op deze manier corrumperen.

Gebruik de ruimte effectief die je creëert met het vervangen van je nutteloze televisietoestel. Het collectieve vervangen van onze tv-toestellen heeft als gevolg dat grote spelers zoals KPN, VARA, NOS en RTL een stuk minder invloed op jouw wereldbeeld waardoor tevens hun macht wordt ingeperkt. Zo bepaal je zelf hoe je je avond invult en je leven lijdt. En naarmate meer mensen geprikkeld worden door de bevrijding na eerst de verontwaardiging te hebben geproefd, zal het dilemma van het wakker worden en het wakker zijn,  zijn vervangen.

Met geen verplichtingen aan de door vele aanbeden tv, zal je net als mij ervaren dat je meer tijd hebt om sociaal bezig te zijn met je vrienden en familie in de buurt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.