Terroristische bankiers vervolgen = antisemitisme

Jawel het is weer zover. Het zoveelste artikel over de oude kliek duivelaanbidders dat maar nog steeds niet haar dorst lijkt te lessen/stillen met het bloed van de massa, om maar nog niet te spreken over het vlees. Deze bankiers die meent God’s werk te voeren laat al eeuwenlang jan en alleman naar haar pijpen dansen terwijl soevereine landen democratisch worden verkracht en wij werken voor de rente, vergezeld met de inflatie; anders gezegd voor de verwerkelijking en de instandhouding van mens en milieu onterende situaties wereldwijd. Omdat dit al voor vele al zwaar verduidelijkte info, wil ik al snel tot een snel en constructief alternatief dan wel alternatieven.  KOOP ZILVER EN ZONNEPANELEN GEK EN STELP HET BLOEDEN !!!

P.s. Dit is geen oproep tot een bankrun; noch is de laatst voorgenoemde een indirecte aanleiding het voorgenoemde in het eerstgenoemde uit te voeren, dan wel te bespreken in een grote groepen, dan wel uit te voeren na aanleiding van het lezen van dit artikel of strontvloed aan (dis)informatie over bankiers, banken, politici of de andere van de torende blazende lieden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.