Nieuws

EU-CRISIS; Hoe bedoel je Mindfuck?

De crisis vormt een ware rommelmarkt voor de 1% om lekker eens te gaan winkelen in de wijde wereld en lekker eens regeringen te dwingen onder bepaalde constructies staatsbedrijven te privatiseren met de door de centrale banken vervalste gelden. Het aanhoudend “vertrouwen” in de valuta geeft de 1% meer tijd om staatsbedrijven, die enorm onder vuur staan vanwege de lege staatskassen, te privatiseren en te exploiteren. Mede door de sancties van de VS op Iran waar de EU achteraan hobbelt en de GS-bankiers, strooit het failliete VS zodanig zand in de ogen van mensen dat het haar eigen faillissement  succesvol verdoezelt, terwijl het kan doorgaan met het begeleiden van haar eigen ik naar de afgrond.

Verbaasd ben ik echt als ik nog lees in de verwoordingen van mijn medeburger op fora, mocht deze enigszins door mijn virtuele soldaat/bot-reactie filter komen, die nog geloven in de goedhartigheid en de welwillendheid van vertegenwoordigers, die claimen de crisis aan te pakken dan wel te ontkoppelen van de EU zoals de Finnen het liefst willen. Wat vervolgens resulteert in een scheet als deze “ze zijn allemaal eurofiel dus ik ga voor de SP of de PVV”, terwijl je kan weten dat dit gewoon opgezet is; het in de hand spelen heet zoiets vooral door de toon van de MSM verkrijgen deze sympathie. En eenmaal verkozen, mond houden en dienstplicht richting Syrië en Iran. Nederlandse lijken op Syrische bergen of wacht; die Hillen is toch een man van vooruitzien met die JSF, waar moeten we Syrie en Iran anders mee bombarderen, of niet dan he ?

En als je niet wilt, dan hebben we dankzij die duivenlaanbidder van een Rutte wellicht nog geprivatiseerde gevangenissen, waar als je een beetje stout bent geweest, kan je dan vervolgens makkelijk worden onderwerpen aan experimentele behandelingen van farmaceutische bedrijven, want zeg nou zelf die muisjes zo behandelen, dat is toch onmenselijk. Maar laten we niet te hard van stapel lopen, maar laten we ook geen struisvogelpolitiek beoefenen, weet dat een ieder alleen verantwoordelijk is voor zijn eigen zonden en als je God vreest, dan heb je niets te vrezen en dan maakt het niet uit in wat voor gemoedstoestand je verzeild bent geraakt door de films waar je aan bent blootgesteld en de vele leugens die je zonder vragen hebt verorbert. Bewapen je dus in deze tijd van mindfucks met geloof, rede en moed terwijl de elite de verleider voorbereid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.