Slankiers ondermijnen rechtstaat

Uit mijn verbolgenheid voor frauderende bankiers verschijnt een nieuw woordje voor deze excuus aanbiedende slangen en in de achterkamer schaterlachende vrekken. Slankiers niet zozeer de slank maar meer mijn associatie met slang als ik aan bankiers denk. Je zou bijna gaan denken dat alles waar mee te frauderen valt, ook daadwerkelijk is en wordt gebruikt als een middel door slankiers om zijn cliënten te vertegenwoordigen vast met zijn eigen belangen en/of de belangen van de bank richting haar aandeelhouders.

De wakkere onder ons weten al waar ik naar toe ga met dit verhaal. Het is een pure scam en een grove drol op de rechtstaat en de democratische rechtsgang als we doorgaan met de ponzi-scam wat nu kennen als de dollar of de euro. Het gore lef dat private banken menen te hebben met het creëren van geld door het opblazen van de huidige valuata’s (inflatie) en er rente voor te durven vragen. Terug met de betaalde rente aan de FED en de ECB; geldstroom is eenrichtingsweg inslagen; jongens interdite.Back it up and cought it up Mr. Snake.

Dus beste Massamoord vertegenwoordigende Massamedia, het is niet een klein brandje wat ergens in een huis, wat eerst fungeerde als huis voor het gemeenschap, dat een ondermijning is voor de rechtstaat maar terroriserende, en corrumperende slankiers. En dan kan een virtule soldaat als een han van horst op een staatsmedia als een Joop wel een ieder die de euro aan een onderwerping wilt zien wegschrijven als een domme dromer en of een gare complotter, want anders komt het onheil over ons heen en hebben we straks geen eten meer omdat de door afscheid genomen staten uit wrok geen zaken willen doen(een hoop woorden maar is angstvertegenwoordiging). Haha, kerel ben je zover gedreven dat je niet weet wie de Voorziener(swt) is van Alles. Als mensen de euro willen aanbidden en hun heil zien in de ineenstorting van de euro, wie ben ik dan om ze daar van te weerhouden.

Laat mij maar de dromer zijn die het euro-project graag afgebroken wil zien en een VS kopie wil doen voorkomen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.