Zionisten verstoppen zich achter Jodendom

Israël is geen joodse staat maar een zionistische staat met een apartheidssysteem en ontelbare atoombommen. Godvrezende joden verafschuwen de zionisten en worden daarom maar in elkaar geslagen en behandeld als 2e rangs burgers en Palestijnen als 3e rangs. Het zionisme heeft als doel om een groot Israël te stichten en de wereld te onderwerpen aan haar satanische aanbidding. Geen grap.

2 Comments

  1. Presstvlezer

    Heb je dit al gelezen ?

    The members of Neturei Karta said the meeting was aimed at denouncing the Zionist exploitation of Judaism for political reasons and telling the world that the apartheid regime of Israel has never presented and will never present the Jewish people.

    Lees verder op http://www.presstv.ir/detail/2014/02/04/349188/german-official-meets-antizionist-jews/

  2. V

    Jep. Goeie zaak. Tijd voor verheldering en transparantie. I can see you

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.