Vervang je supergare vertegenwoordigers

Eindelijk is de storm van kots van politici gaan liggen met hier en daar wat holle braakneigingen, waar vervolgens niets zinnigs uitkomt behalve het gespin wat we gewend zijn geraakt. En ze weten het heel goed. Er zijn maar weinig onder jullie die echt geloven wat ze zeggen, ze verkondigen het zelfs slechts omdat het hun gezegd is. Al zou ik het van een Pechtold niet durven zeggen of hij slechts dom speelt of echt dom geworden is van de Bilderberg groep.

Waarom hoor ik zo weinig over een Johan Oldenkamp (SOPN)  of een Ron Paul (VS) is een simple vraag die we als  volgt kunnen beantwoorden. De meeste mediakanalen zijn corrupt en vertegenwoordigen de vertegenwoordigers van de 1%. Maar om dat te verbergen beginnen ex-centrale bankiers met kreten als “maar de de financiële markten”, wie denk je dat dat zijn. De 1%. Dat er geen enkel politici begint over de zichtbare geldvervalsing en chemtrails getuigt van extreme lafheid en opperste onverschilligheid. Bravo met die 130 kilometer sukkels maar ik ben een klapfietser.

Denk je nou echt dat ik jullie legitimiteit geef voor deze poppenkast die miljoenen mensen leed heeft gebracht van hier tot en met Afghanistan. Deze gare vertegenwoordigers hebben er een Afghanistan van gemaakt. Van de huizenmarkt, de financiele toestand vanwege de losse teugels tot de het nodige verstand om op de rem te gaan staan wbt de eurocrisis. Mensen investeren niet, klaar. Mensen schakelen over op de drachme. Moet er een gong gaan ? Of gaat dat hier anders?  Moeten er stieren komen of beren, zwijnen of paarden ?

Of moeten beleggers zich eerst onderwerpen aan de centrale bankiers omdat dat zij het geld in pacht hebben ? En met hun de bevolking vanwege de grote economische woorden van geldzuchtigen ? Fuck that shit. Mensen hebben het hoog zitten. Het is doorzichtig dat het meer een schertsvertoning is geworden wat je zelfs je kippen niet gunt. Als dit een potje monopoly was, dan stond het spel stil, omdat er een over was met al het geld wat vervolgens herverdeelt moet worden zodat het spel (lees: spel) door kan gaan. Dat de herverdeling van de gelden voor het algemeen belang staat moge duidelijk zijn. Sanering is ook goed. Beter beide plus een gouden standaard voor stabiliteit en een voortvarend gemeenschap. Niet dan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.