Vervang je verkiezingen 2012

Maar misschien heb je het druk met het verteren van de manipulatieve leugens van de corrupte mediakanalen van de 1%. Argumenten als je niet stemt of blanco stemt gaan niet op. Om niet eens over de partijpolitiek te beginnen. Ik vertrouw geen enkele volksvertegenwoordiger en weet dat resultaten uit het verleden geen garanties bieden voor de toekomst. Er is geen vertrouwen en de opkomst bepaalt in hoeverre politici legitimiteit kunnen onttrekken aan de verkiezingen.

Luister dus niet nepperds van een bndestem;nu.nl;telegraaf.nl;nrc.nl;vk.nl;ad.nl;joop.nl;enzovoorts en weet dat jij er niet alleen voor staat net als ik weet dat ik er niet alleen voor staat. We’re coming bitches and you won’t like it.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.