Nederlanders zuigen hard

Nederlanders blijven geloven in de leugenachtige kots van hun vertegenwoordigers. Wat dat betreft zijn we echt politici-suckers. We stemmen op iemand omdat hij/zij  een leuk kapsel of een lekker kontje heeft. Geloof, rede of visie zijn ver te zoeken. En dat maakt het niet of Samson propageert Griekenland te koloniseren of een Sap een Afghanistan terwijl de GORE media, mbv neppe peilingen, de kiezer probeert te flanken met de twee marionetten (Samson/Rutte). Voor wat dat betreft lijken we geen moeite te hebben met het bloed dat kleeft aan onze handen door het onderwerpen van grondstofrijke landen aan onze drones. Het enige wat we goed kunnen doen op 12 September is massaal de stembussen mijden. Mijden als ware het “de pest”. De pest der verontwaardiging.

One Comment

  1. Goedemiddag Heren

    Mr. Vervang misschien is dit wat voor je?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.