Vervang het rente-scam-systeem

Kan iemand aangeven wanneer we centrale bankiers gaan vervolgen voor het het drukken van vals geld(lees; stelen huidige waarde munt), het afdwingen van rente voor het vervalst geld en de satanische onder-instituten die we kennen als banken te helpen als ze zijn leeggezogen door centrale bankiers. Want weet wel deze “crisis” (lees;circus-economie) is niet meer dan het lasso getrek van deze decadente slankiers. Hallo Ben, Draghi. En als je je vertegenwoordigers vraagt hoe en wat dan krijg je een een alles is goed verhaal te horen. Vragen als waarom betaalt de overheid rente voor het geleende geld en waarom moet ik rente betalen voor mijn lening worden afgebluft/blaft met nietszeggende academische prietpraat. Ja risico dit en dat…geloof jij het nog ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.