Het zijn de Pharma-pillen, Stupid !!

Mocht je geraakt zijn door het MSM-gehypte schietpartij in de VS en van mening zijn dat er iets gedaan moet worden aan de wapenwet dan ben jij een MSM-zombie. Wapens bedienen zichzelf niet, het zijn de mensen die op het knopje drukken. Dus moeten we wel kijken naar de legale drugs die deze jongeren slikken. Als je deze gegevens achterwege laat dan krijg je nooit een helder beeld van de acties van veelal jongeren. Het is hartverscheurend om te zien hoe ouders blind vertrouwen op immorele en kapitalistische pillenmakers, die niets anders dan de kinderen van deze ouders vergiftigen en psychotisch maken met alle gevolgen van dien, terwijl vertegenwoordigers van Pharma nog even het ontvangen dividend natellen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.