Geloof, Nieuws

Survival of the honest

De Qoraan leert ons dat zij die niet geloven in God (swt) in complot zijn tegen hun eigen ziel. Terwijl een ieder van ons zal worden onderworpen aan de afspraak met de Koning(swt). Ook al legitimeert deze zijn ongeloof onder de noemer atheisme, scientology, darwinisme, katholicisme of het hedendaagse satanisme.

En wat is het o zo makkelijk om vertegenwoordigers van een bepaald geloof te ridiculiseren of het nu gaat om fervente Jehova-getuigen of pedofiele priesters. Lekker even tussen de onderwerpen Bieber en om Jezus-redt roepende dronkaard om je negatieve beeldvorming voor het geloof te handhaven. O hoe ijdel en leeg zijn de gesprekken van de papierverspillende spits-lezer ?

Waarom zou je ook God(swt) willen aanbidden ? Hij heeft je slechts geschapen, je op deze wereld gebracht met al het eten en drinken wat je ooit zal nodig hebben, de wereld voor je verruimd en bedekt zodat je je niet claustrofobisch gaat voelen met de bergen als bedpilaren zodat je niet constant geschokt wordt, je de vrije wil gegeven, je introduceert in een wereld vol met oorlog, hebzucht en zionistische satanisten. Heeft Hij je dan niet herhaaldelijk gewaarschuwd ?

Waarom zou je God(swt) dankbaar willen zijn? Heeft Hij ooit een belofte gemaakt die Hij niet is nagekomen of zijn het wij die in de waan van de dag de Werkelijkheid van de realiteit kiezen te negeren ondanks alle Tekenen vanuit de vele Profeten van Adam(vzmh) tot Mohammed(vzmh). Ben jij zo’n iemand die de aanwezigheid van oorlog ziet als de afwezigheid van God(swt) dan wil ik je introduceren aan het concept zoet en zuur. Hoe kunnen we beide van mekaar scheiden als we ze beide niet kennen ? Hij heeft immers nooit aangegeven dat we meteen in het Hemelse Eden zouden belanden dus waarom handelen we als we dat al zijn met onze Apple-prullaria ?

Waarom zou je je willen voorbereiden op de afspraak met God(swt) ? Is het omdat je weet dat je bent onderworpen aan de vergankelijkheid of omdat je als ongelovige zal worden onderworpen aan een eeuwig lijden in de Hel waar je niet zal overlijden of zal leven en waar het niet aangenaam warm of koud is ? Is het omdat je nu kan zien en straks bij aanschouwen van de Engelen en de Koninkrijk van God(swt) niets zaligmakend meer kunt zien of voelen behalve het gegrijp aan je voeten en aan je lokken? Is het omdat je straks jouw boek krijgt met al je daden, niets weggelaten of het nu gaat om een klein of groot vergrijp ?

Waarom zou je willen leven met onverschilligheid ? Is het omdat de Duivel dat in je oren fluistert, de media gebruikt om je standvastigheid aan te vallen of luistert naar de trotse materialisten die hetgeen recht is krompraten in dezelfde visieloosheid en ongeloof als hun voorouders voor hun deden toen de Profeten met duidelijke bewijzen naar hen kwamen ? Want echt creatief zijn de ongelovige materialisten niet echt. Het is allemaal tovenarij of sprookjes van een oud boek of hij heeft het verzonnen of hij is psychotisch en heeft het gedroomd. Precies in lijn met wat de ongelovige zeiden van het volk van Pharao, of Moses(vzmh), Noah(vzmh), Lot(vzmh), Ibrahim(vzmh), Jezus(vzmh) of Mohammed(vzmh).

Aangezien je een vrije wil hebt ondanks dat de uitkomst van je vrije wil, binnen en buiten deze realiteit onderworpen is aan God’s Wil, kan je kiezen om de trotse materialisten te volgen die Yolo kreten op je afgooien of zij die je waarschuwen voor de Hereniging en je willen aansporen het goede te doen zoals de salat (gebed) en de zakat (gelddonatie) en de herdenking aan God(swt). Want uiteindelijk heb je het allemaal aan jezelf te danken, het is namelijk niet dat God(swt) je tekort doet. Jij doet het zelf omdat je denkt dat het stemmetje dat je hoort jij bent terwijl dat de duivel is met zijn verachtelijke bedoelingen. Waar zou je als ultieme tegenstander van de mens je gaan verbergen ? Precies… in your mind.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.