Nieuws

Hollande onthult zijn ware gezicht

Alsof het complot tegen Syrie door de zionistische VN al niet genoeg is, laat Hollande zich met de oorlogsverklaring aan Mali, zich weer van zijn beste kant zien. Uiteraard is het moeilijk om de situatie op het eerste gezicht te doorgronden. Heeft het te maken met de brute moord op Qadhafi, de aanwezigheid van uranium danwel petroleum of zal je je gaan baden in de onverschilligheid die Tegengas op Zaplog ventileert, want wat ik geloof is dat de bewoners van Mali zich uitstekend kunnen redden zonder onze zogenaamde redding/verkrachting.  We kunnen de bezetting van Mali wel als een wedloop zien op grondstoffen wereldwijd (zie 11-01-13 VS Afrika-interventie), vooral nu de Franse banken helemaal failliet zijn en de Euro-farce krampachtig vasthouden op bevel van hond Draghi . En het maakt voor beleidsmakers echt niet uit hoeveel mensen er met dit project komen te overlijden en hoeveel aanslagen er als gevolg in Europa plaatsvinden. Ze gaan er niet slechter van slapen, en dat kunnen helaas niet zeggen over de bewoners van Afrika. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.