Vervang je satanisme

In het licht van de zogenaamde oproep van Plasterk met zijn zogenaamde fatsoenoffensief willen we een bijdrage geven om het een en ander te relativeren. Hoe ver sta je van de realiteit als de daadwerkelijke maatschappelijke problemen zoals het vragen van rente door malafide banken, het onderwerpen van soevereine burgers aan experimenten zonder toestemming (chemtrails, genetisch gemodificeerd voedsel) illegale bezettingen van landen wereldwijd, het onderwerpen van Nederlanders aan een Eu-dictatuur ondanks de samenhangende, economishe suïcidaliteit niet eens benoemd durven te worden behalve in spin-achtige goed-nieuws lijkende wijze. Maar wacht even ondanks dat de complotten je om de oren vliegen van de roverheid verwachten de vertegenwoordigers van de 1% wel dat we fatsoenlijk zijn of er nu sprake is van een revolutie of niet.

Kan het gekker denk je dan ? Ja het kan altijd gekker. Want of je agressief wordt van het gebrek aan vitaminen door het eten van snackfood, gitmo-kip of het drinken van allerlei aspartaamhoudende drankjes en er boven je een wolk van chemtrails wordt gespoten. Je moet altijd wel fatsoenlijk blijven zelfs tegen satanisten of ze nu je vragen om rente of belasting. Terwijl we allemaal vandaag de dag weten dat rente vragen voor geld wat uit het niets is gecreëerd niets meer is dan satanisme en dat geld ook zij die een eed hebben afgelegd en zich verschansen in het satanisch bolwerk wat we tegenwoordig beter kennen als Den Haag/Brussel.

Satanisme is bankiers belonen met meer geld. Satanisme is banken redden als ze doordraaien in hun satanische hebzucht. Satanisme is het ene zeggen en het andere doen. Satanisme is verdragen doordrukken. Satanisme is mensen onbewust vergiftigen en manipuleren met desinformatie. Zoals je kan zien en lezen is satanisme geen licht vergrijp. Vandaar ik voorstel om eerst je te reinigen van je satanisme voor we het gaan hebben over fatsoen. Fatsoen is een deugd voor de God-vrezende niet voor de Duivel-aanbiddende.

Wat kunnen we immers met fatsoenlijkheid als er geen menselijkheid bestaat onder de 1% ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.