Nieuws

Eu-onzekerheid nooit groter

In reactie op de net van winterslaap wakker geworden franse, centrale bankier Christian Noyer met zijn uitspraken over het voortbestaan van de Eu met zijn nieuwsjaarreceptie halen we even Max keiser aan als essentiële aanvulling voor een wijder begrip inzake de aanhoudende euro-farce. En ik gebruik de uitspraak van deze Christian als een graadmeter in hoeverre deze miljoenen verdiende slankier afstaat van de bevolking.  “Ik denk dat we vandaag kunnen zeggen dat niemand nog twijfelt dat de euro zal blijven bestaan.” Alsof iemand maar een woord gelooft wat the paper-pushers claimen te zeggen. De nietszeggende woorden van een Noyer illustreren maar al te goed de wankele positie van de Euro en de goud-oorlog van Frankrijk op Mali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.