Nieuws

Obama: Sell-out of the Century

In aanloop van de inauguratie van de meest ijdele en meest bloeddorstige leider van de “vrije Wereld”, willen we een informatieve bijdrage leveren. Een bijdrage waar Martin Luther King, mocht deze vandaag de dag in leven zijn, zijn hand gaan vormen tot een vuist en met zijn hart uit razernij voor de totale ondervertegenwoordiging van de Amerikaanse bevolking en de daaruit voortvloeiende oorlogen, financiële en agrarische repressie en juridische intimidatie, mensen aansporen de straten te gaan bezetten en revolutionaire leuzen zou gaan verwoorden tegen de Sell-Out van de Eeuw. Want van je zogenaamde MSM hoef je het niet te verwachten – deze transformeren maar al te graag in een soort crappy Face-book voor vertegenwoordigers die totaal niemand anders dan de 1% vertegenwoordigen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.