Nieuws

Ron Paul over de VS

Hoelang zal de VS doorgaan met het geterroriseer van soevereine landen en burgers onder de pretext van “Oorlog tegen het terrorisme” ? Ze hadden het net zo goed Oorlog tegen de Islam kunnen noemen of Oorlog tegen islamitische landen met grondstofrijke bodems. Zal de globale interventie van de VS de ondergang van de imperiale staat inluiden ? Een staat wat niet ouder is dan 200 jaar. Zijn dit dan de laatste stuiptrekkingen van een failliete natie wat decennia lang wereldwijd mensen gratis voorziet van een terrorisme. Is de oorlog nu voorbij omdat men geen borg heeft voor het geprinte geld of begint de VS-oorlogmachine net pas op gang te komen om de borg zeker te stellen ?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.